ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Βενιζέλος: Επικαιροποίηση της Προγραμματικής Συμφωνίας των «τριών»








«Προτεραιότητα τώρα είναι να επικαιροποιήσουμε, να κάνουμε πιο συγκεκριμένη και θα έλεγα πιο καλά στοχευμένη την προγραμματική συμφωνία των τριών κομμάτων, γιατί έχει αποδειχθεί ότι στην πραγματικότητα άλλη εναλλακτική πρόταση δεν έχει διατυπωθεί, δεν υπάρχει, ανεξάρτητα από το τι πιστεύουν οι φίλοι μας ή οι εχθροί μας των άλλων πολιτικών κομμάτων», δήλωσε από το βήμα του 1ου Τακτικού Συνεδρίου της ΕΝΠΕ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος...................

Αναφερόμενος στα προβλήματα της κοινωνίας και της Αυτοδιοίκησης, λόγω της κρίσης, σημείωσε: «Η κρίση έχει ως θύμα της και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τη δε Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση τη βρήκε ουσιαστικά στα πρώτα βήματά της, γι΄ αυτό χρειάζεται να επιδειχθεί αντοχή και ευρηματικότητα προκειμένου να ξεπεράσουμε τα προβλήματα αυτά».

«Τα θέματα που αφορούν την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτα άλλο από τα θέματα που αφορούν όλη τη δημόσια σφαίρα στη χώρα μας. Εσείς θα μπορούσατε να αναλάβετε πραγματικά πρωτοβουλίες οι οποίες να δίνουν απάντηση στα πολύ οξυμένα προβλήματα της συγκυρίας, στα προβλήματα που αφορούν την κοινωνική συνοχή, την απόλυτη ανεργία, την απόλυτη φτώχεια», συμπλήρωσε.





 



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια