ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

“Ανοικτά Σεμινάρια” Άνοιξη 2013


Ο δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης, αναγνωρίζοντας ότι η γνώση δεν είναι μόνο για ειδικούς και λίγους αλλά πλούτος για κάθε άνθρωπο, διοργανώνει σε ετήσια βάση κύκλους επιμορφωτικών σεμιναρίων με θέματα και εισηγητές/τριες από διάφορους επιστημονικούς κλάδους. Η κρίση, και συνολικά η κατάσταση στην ελληνική κοινωνία και οικονομία άλλωστε, προσφέρει μια καλή ευκαιρία για αναστοχασμό.

Η καθιέρωση της πρωτοβουλίας αυτής οφείλεται στην πολύ θετική ανταπόκριση από τους συνδημότες μας στον
“Κύκλο Διαλέξεων για την Ελληνική Κοινωνία” που ξεκίνησε πέρυσι την άνοιξη.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε όλους τους ενδιαφερόμενους πολίτες και θα πραγματοποιούνται από έγκριτους ακαδημαϊκούς και ερευνητές με πλούσιο επιστημονικό έργο.

Ο φετινός κύκλος αναφέρεται στη μελέτη θεμάτων που επέδρασαν σημαντικά στη διαμόρφωση της ελληνικής κοινωνίας κατά το 20ο αιώνα.

Τα σεμινάρια θα γίνονται στο Συνεδριακό-Πολιτιστικό Κέντρο “Μίκης Θεοδωράκης” (Κύπρου 68, Πλατεία Δημαρχείου, 4η στάση) κάθε Τετάρτη στις 19:00μ.μ.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, αλλά θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις δηλώσεις συμμετοχής. Στους συμμετέχοντες θα δοθεί μετά το πέρας των σεμιναρίων Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους, στο email: seminariaellarg@gmail.com  γράφοντας το ονοματεπώνυμο, τηλέφωνα επικοινωνίας & το mail σας ή στο τηλέφωνο: 213 202 6043 (κ. Νατάσα Λαζαρίδου).
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ
ΠΑΝΤΑ ΠΙΟ ΜΠΟΣΤΑ



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια