ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΚΟΒΟΥΝ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Εμπορική απάτη στην πλαζ του Αστέρα


Μια εμπορική απάτη από αυτές που μόνο στην Ελλάδα μπορούν να συμβούν συνεχίζεται εδώ και χρόνια στην πλαζ του συγκροτήματος του Ξενοδοχείου Αστέρας Βουλιαγμένης στην οποία σχεδόν πάντα κόβονται υπεράριθμα εισιτήρια από τις διαθέσιμες ξαπλώστρες και ομπρέλες κάτι το όποιο απαγορεύεται ρητά από τις αγορανομικές διατάξεις.
Η πλαζ έχει συγκεκριμένη χωρητικότητα ατόμων η οποία ουδέποτε τηρείται σε ότι αφορά το κόψιμο του πανάκριβου εισιτηρίου εισόδου το οποίο φτάνει τα 23 ευρώ το άτομο φέτος.
Σημειώνεται 'ότι η συγκεκριμένη τακτική αποφέρει μεν τρελά έσοδα στην διαχειρίστρια εταιρεία Starwood αλλά κάνει ολόκληρες υποοικογένειες οι οποίες θέλουν να επωφεληθούν από τα καθαρά νερά του Κόλπου της Βουλιαγμένης να χάνουν τα σαββατοκύριακά τους έχοντας δε πληρώσει το πανάκριβο αντίτιμο του εισιτήριο εισόδου.
Μάλιστα όπως μας καταγγέλλουν αναγνώστες του φέτος defencenet.gr είναι τουλάχιστον οι μισές ξαπλώστρες από ότι είναι στις άλλες χρονιές άρα θα πρέπει να κόβουν και τα μισά εισιτήρια και το μόνο που κάνουν είναι να γράφουν σε ένα μαυροπίνακα στην είσοδο ότι «λόγω αυξημένης κίνησης πιθανόν να μην βρείτε ξαπλώστρες ».
Μια ¨ προειδοποίηση ¨ »που δεν στέκει με καμία αγορανομική διάταξη: Ή κόβεις εισιτήρια όσες είναι και οι ξαπλώστρες σου ή μετά από αυτό το νούμερο επιτρέπεις την ελεύθερη είσοδο ή απαγορεύεις την είσοδο στην πλαζ.
Κάποιος εισαγγελέας ή η αγορανομία θα επιληφθεί επιτέλους αυτού του ζητήματος?
Σημειώνουμε ότι για το «χάλι» αυτό συνυπεύθυνος είναι και ο δήμος Βουλιαγμένης






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια