ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ Κ. ΆΝΝΑ ΚΑΥΚΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Κ. ΣΤΑΘΗ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ

 Ο Εμπορικός Σύλλογος Γλυφάδας εκφράζει τον αποτροπιασμό του  σχετικά με τις συκοφαντικές δηλώσεις του αντιδημάρχου Οικονομικών του Δήμου Γλυφάδας.
•             Σχετικά Για την αποκατάσταση της αλήθειας ως προς τις Δηλώσεις του κ.Γεωργούλα στον ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
και συγκεκριμένα:         
«Αντιδήμαρχος Στάθης Γεωργούλας: Το νόμισμα έχει δύο όψεις. Αν και την περίοδο που
αναφέρετε δεν ήμουν Αντιδήμαρχος Οικονομικών γνωρίζω πολύ καλά ότι ενώ εγκρίθηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο δαπάνες 18,000 € για τις δραστηριότητες του Εμπορικού Συλλόγου. Η διαδικασία εκταμίευσης της δαπάνης δεν προχώρησε λόγω μη έγκρισης από την Επίτροπο»
έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:
Ο Εμπορικός Σύλλογος Γλυφάδας στις 25/10/2012  με αρ. πρωτ1426 ( σφραγίδες και υπογραφές από Είχε ανατεθεί στους Δημοτικούς Σύμβουλους, κ. Αργυροπούλου και  κ. Αγγελάτο να οργανώσουν και να κοστολογήσουν τις εκδηλώσεις τις  οποίες πρότεινε  ο Εμπορικός Σύλλογος.  Στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα δεν ήταν καν στην ημερήσια διάταξη. Ύστερα  από έντονες διαμαρτυρίες πολλών παρισταμένων Δημοτικών Συμβούλων αλλά και Δημοτών, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εξαναγκάστηκε να δώσει το λόγο  στη πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου η οποία και επανέλαβε στο Σώμα τις συγκεκριμένες προτάσεις.  Απερρίφθησαν όλες από τον Δήμαρχο λέγοντας ότι είμαστε σε κρίση και προτιμάει να αγοράσει γαλοπούλες για τους ευπαθείς συμπολίτες μας. (όπως μπορεί κάποιος να διαπιστώσει ανατρέχοντας στα πρακτικά και στο video του Δημοτικού Συμβουλίου)
170 καταστήματα της κεντρικής αγοράς της πόλης), κατέθεσε  συγκεκριμένες προτάσεις στον Δήμο,  για τον στολισμό των Χριστουγέννων και τις εκδηλώσεις  που θα βοηθούσαν στην τόνωση της αγοραστικής κίνησης .
Ουδέποτε λοιπόν εγκρίθηκαν από κανένα Δημοτικό Συμβούλιο της Γλυφάδας «δαπάνες 18,000 € για τις δραστηριότητες του Εμπορικού Συλλόγου» και φυσικά ουδέποτε πήγε κανένα ποσό που αφορούσε Δραστηριότητες του Εμπορικού Συλλόγου  προς έγκριση στην επίτροπο. ( «Η διαδικασία εκταμίευσης της δαπάνης δεν προχώρησε λόγω μη έγκρισης από την Επίτροπο»)
•             Σχετικά με τη μεθοδευμένη προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής να υποβαθμίσει το ρόλο του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας και να απαξιώσει την νόμιμα εκλεγμένη πρόεδρο του κ. Άννα Καυκά γνωστοποιούμε τα εξής :
Ο "ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ" είναι πρωτοβάθμια Εμπορική οργάνωση, ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 2003 και εδρεύει στη Γλυφάδα. Ο Εμπορικός Σύλλογος Γλυφάδας είναι μέλος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, όμορων νομών και νήσων Αιγαίου ( Δευτεροβάθμιο Συνδικαλιστικό όργανο των Εμπόρων) και μέλος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (Τριτοβάθμιο Συνδικαλιστικό όργανο των Εμπόρων Ελλάδας και Θεσμικός & κοινωνικός εταίρος).Σήμερα η ΕΣΕΕ έχει στη δύναμή της 14 Ομοσπονδίες, 283 Εμπορικούς Συλλόγους και 5 Συνδέσμους Εμπορικών Αντιπροσώπων, καλύπτοντας το σύνολο της χώρας, ακόμη και σε μικρές κωμοπόλεις. Το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας εκλέγεται από τα Μέλη του Συλλόγου, που μπορούν  να είναι όλα τα φυσικά πρόσωπα που έχουν την επαγγελματική τους εγκατάσταση στην περιοχή του Δήμου Γλυφάδας και ασκούν ή ασχολούνται με το εμπόριο (διακίνηση αγαθών - προσφορά υπηρεσιών).
Σε αυτές λοιπόν τις μεθοδευμένες προσπάθειες φίμωσης και απομόνωσης κάθε είδουςδιαφορετικής άποψης,οι οποίες κατά κοινή ομολογία χαρακτηρίζουντο τρόπο λειτουργίας της νυν Δημοτικής Αρχής, απαντάμε:Η δράση του  Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας δεν πρόκειται να καμφθεί από τέτοιου είδους πρακτικές. Με μόνο γνώμονα τηνωφέλεια  των επιχειρήσεων της πόλης μας, θα συνεχίσουμε απρόσκοπτα να παρακολουθούμε, να προτείνουμε, να παρεμβαίνουμε και  να διεκδικούμε τα οικονομικά και επαγγελματικά συμφέροντα των μελών μας.
Με εκτίμηση
Άννα Καυκά, πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας
Πάνος Μιχαλόπουλος, γραμματέας Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια