ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Το ξεπούλημα του αναψυκτηρίου στην περιοχή του Κολυμβητηρίου (Sport Cafe)















Με ανακοίνωση της Δημοτικής παράταξης «ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ» βγαίνει μπροστά το θέμα της Δημοτικής Περιουσίας και των Αναψυκτηρίων που διαχειριζόταν ο ίδιος ο Δήμος

Στο ανακοινωθέν που παραθέτουμε παρακάτω βλέπουμε την αμφισβήτηση για τον τρόπο διαχείρισης τον εν λόγων κτηρίων και ιδιαίτερα του SPORTS CAFE    
Υπάρχει γενικότερη διαμάχη για τον  τρόπο με τον
οποίο διαχειρίζεται η παρούσα Δημοτική Αρχή τα περιουσιακά στοιχεία της «ΕΥΩΝΥΜΟΣ ΑΕ» και η υπόθεση θα λυθεί στα Δικαστήρια     

Παραθέτουμε ολόκληρη την ανακοίνωση


Το ξεπούλημα της δημοτικής περιουσίας συνεχίζεται. Αρχικά με το κλείσιμο του δημοτικού αναψυκτηρίου στο Άλσος “Δημήτρης Κιντής” και την ολοκληρωτική απαξίωση του καλύτερου χώρου αναψυχής για τους συμπολίτες μας.
Στη συνέχεια, με το “λουκέτο” στο δημοτικό αναψυκτήριο του Προφήτη Ηλία και την εγκατάλειψή του στη φθορά του χρόνου, με αποτέλεσμα την πλήρη καταστροφή όχι μόνο του κτιρίου, αλλά και του περιβάλλοντος χώρου.
Τώρα, ήρθε η σειρά του δημοτικού αναψυκτηρίου στην περιοχή του Κολυμβητηρίου (Sport Cafe). Ενός χώρου που επισκευάστηκε, ανακαινίστηκε, εκσυγχρονίστηκε και εξοπλίστηκε, επί Διοικήσεώς μας, με πολύ κόπο και χρήματα των Ηλιουπολιτών.
Αφού απαξιώθηκε από τις επιλογές του Δημάρχου, ξεπουλήθηκε με διαδικασίες εξπρές (πρόχειρο διαγωνισμό) για τον οποίο δεν ενημερώθηκε σχεδόν κανείς επαγγελματίας της πόλης μας.
Ενοικιάστηκε αντί 700 ευρώ τον μήνα σε ιδιώτη, σε ένα πλειοδοτικό διαγωνισμό – παρωδία με μόνο δύο συμμετέχοντες, εκ των οποίων ο ένας αποσύρθηκε από τη διαδικασία. Δηλαδή, μόνο ένας μετείχε ενεργά στο διαγωνισμό και σ' αυτόν φυσικά κατοχυρώθηκε. Τυχαίο; Ίσως; Μπορεί.
Οι κρίσεις και τα συμπεράσματα ανήκουν στους πολίτες.
Απλά υπενθυμίζεται πως πρόκειται για έναν χώρο 350 τ.μ. με άρτιες εγκαταστάσεις και έτοιμο προς χρήση χωρίς καμία πρόσθετη επένδυση.
Αν δεν είναι αυτή επιλογή ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας, τότε ποια είναι; Αυτός είναι ο Δήμαρχος της πόλης μας, κ. Βαλασόπουλος. “Πρώτα η Ηλιούπολη” είναι η ονομασία του συνδυασμού του και η συνθηματολογία που χρησιμοποιούσε κατά κόρον στην προεκλογική του εκστρατεία ήταν ότι θα κάνει τα πάντα για να φέρει την Ηλιούπολη στην πρώτη θέση στην Επικράτεια, όσον αφορά την ποιότητα ζωής των πολιτών.
Πρωτιά στην καταστροφή της πόλης, θα προσθέταμε εμείς, με τις αλλοπρόσαλλες επιλογές του, όπως, για παράδειγμα, τις «περίεργες»  κυκλοφοριακές παρεμβάσεις στις κεντρικές αρτηρίες, την υποβάθμιση των χώρων πρασίνου, τις «εγκληματικές» παρεμβάσεις στις πλατείες (Εθνικής Αντίστασης και Φλέμινγκ), την ελλιπή συντήρηση των χώρων άθλησης και παιχνιδιού κ.α.
Ο υπολειπόμενος χρόνος του κ. Βαλασόπουλου μέχρι να αποχωρήσει από τη Διοίκηση του Δήμου είναι περίπου ένα έτος. Ελπίδα όλων, κατά τη διάρκεια αυτού του χρονικού διαστήματος, να μην αποτελειώσει ό,τι έχει απομείνει. Η Νέα Δημοτική Κίνηση θα κάνει τα πάντα προκειμένου να αποτρέψει αυτό. Γιατί όλα έχουν το όριό τους.
 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΤΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΑΨΟΓΗ  ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια