ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ. « Πλάνο κινητοποιήσεων των εργαζομένων στην καθαριότητα στο Δήμο της Ηλιούπολης»

Αγαπητοί συμπολίτες,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων του Δήμου, δεν θα γίνει κανονικά η αποκομιδή των απορριμμάτων από το Σάββατο, 13/7 έως και την Τρίτη, 16/7/2013.
Οι κινητοποιήσεις αυτές, που είναι συνέχεια των κινητοποιήσεων που έλαβαν χώρα και καθ’ όλη τη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας, γίνονται για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, που πλήττονται από τις αποφάσεις της Κεντρικής Διοίκησης. Παρ’ όλ’ αυτά, κατά το διάστημα που μας πέρασε, οι εργαζόμενοι στον τομέα της Καθαριότητας του Δήμου Ηλιούπολης, επιδεικνύοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης, μερίμνησαν ούτως ώστε να μην προκύψουν προβλήματα ρύπανσης και κίνδυνοι για τη δημόσια υγεία, λόγω και των υψηλών θερμοκρασιών της εποχής που διανύουμε.
Για τους λόγους αυτούς, θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε, να δείξετε κατανόηση, και να αποφύγετε την απόθεση των οικιακών απορριμμάτων στους κάδους, συμβάλλοντας στην αποτροπή δημιουργίας εστιών μόλυνσης κατά τη διάρκεια των απεργιακών κινητοποιήσεων, συμπαραστεκόμενοι με αυτόν τον τρόπο έμπρακτα και στον αγώνα των εργαζομένων.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.

Ο Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής
Κώστα Σεφτελής
ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΑΣ




ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ




















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια