ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

«Η Ελληνική Ναυτιλία & οι εξελίξεις στη ναυτιλιακή βιομηχανία» στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας!



«Η Ελληνική Ναυτιλία και οι εξελίξεις στη ναυτιλιακή βιομηχανία», ήταν ο «πυρήνας» του σεμιναρίου που διοργάνωσε ο Τομέας Ναυτιλιακών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας στις νέες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ στα Νότια Προάστια!

Το θέμα και τις παραμέτρους του, ανέλυσε στους σπουδαστές Ναυτιλιακών των ΙΕΚ ΞΥΝΗ ο δρ Παναγιώτης Βασιλάκης (Καθηγητής ΑΕΝ Μηχανικών Χίου και Β' Μηχανικός του Εμπορικού Ναυτικού).
Το σεμινάριο, το οποίο παρακολούθησαν οι νέοι και νέες που σπουδάζουν στον Τομέα Ναυτιλιακών -«Ειδικός Ναυτιλιακής Κατεύθυνσης»- στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας (Α’ και Γ’ εξάμηνο), περιελάμβανε τις εξής θεματικές ενότητες :
  • Η θέση της Ελληνικής Ναυτιλίας
  • Νέοι τύποι πλοίων
  • Οι ιδιαιτερότητες του ναυτιλιακού κλάδου
Οι συμμετέχοντες σπουδαστές των ΙΕΚ ΞΥΝΗ ενημερώθηκαν εξάλλου, για τις απαιτήσεις εργασίας στις ναυτιλιακές επιχειρήσεις, και το εργασιακό περιβάλλον στον ναυτιλιακό κλάδο -στην Ελλάδα, αλλά και διεθνώς.

Με σταθερή «ρότα» προς την παροχή ναυτιλιακών σπουδών υψηλής ποιότητας, τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ διαμορφώνουν τους πλέον ανταγωνιστικούς επαγγελματίες για την αγορά εργασίας, στον κλάδο της Ναυτιλίας.
Για περισσότερες πληροφορίες: 
Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ Νοτίων Προαστίων:  Λ. Βουλιαγμένης 57 / τηλέφωνο 210 9640117/ www.iek-xini.edu.gr/ www.facebook.com/iekxiniglyfada   

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια