ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

   Μια εξαιρετική μουσική βραδιά απόλαυσαν όλοι όσοι παραβρέθηκαν στη Συναυλία Αλληλεγγύης που διοργάνωσε ο Δήμος μαζί με την ιστορική χορωδία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ) και τη συμμετοχή της Χορωδίας Δαύλειας Λιβαδειάς τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου στο πολιτιστικό κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης».


Η Χορωδία του Δ.Σ.Α. σε διδασκαλία και διεύθυνση του δικηγόρου και καθηγητή μουσικής, Δημήτρη Καρούζου,

ερμήνευσαν τραγούδια από τον μουσικό της περίπλου με συνοδεία της Ορχήστρας Ελληνικών Οργάνων που την συναποτελούν κορυφαίοι σολίστ και δεξιοτέχνες.
  Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε η Χορωδία από τη Δαύλεια που ταξίδεψε στην Αργυρούπολη για να συνδράμει κι αυτή στη έμπρακτη έκφραση αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας.
  Η συναυλία έκλεισε με τραγούδια και από τις δύο χορωδίες πάνω στη σκηνή του πολιτιστικού κέντρου καταχειροκροτούμενες από το κοινό.
  Ο σκοπός της συναυλίας ήταν ιερός και ανθρώπινος. Αντί για εισιτήριο οι θεατές πρόσφεραν την αγάπη τους στον «κουμπαρά» της εκδήλωσης φέροντας τρόφιμα και χρήματα για το φιλανθρωπικό έργο των Ιερών Ναών και της Δημοτικής Τράπεζας Τροφίμων του Δήμου μας για τις άπορες οικογένειες.
 Ιδιαίτερες στιγμές της βραδιάς το τραγούδι του Μάνου Λοΐζου «Ακορντεόν» από ένα επτάχρονο κοριτσάκι της Χορωδίας Δαύλειας και η συγκινητική ερμηνεία του τραγουδιού του Γιάννη Μαρκόπουλου «Λέγκω» από τον μαέστρο Δημήτρη Καρούζο συνοδεία της χορωδίας.
 Την εκδήλωση παρουσίασε η κ. Πανωραία Σπηλιοπούλου, δικηγόρος Αθηνών. 


Για τις αγορές σας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 ΚΟΡΙΛΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ COMPUTING LAPTOP - SMARTPHONE SERVICE « Η πίστη στη δουλεία μας και η τεχνογνωσία , μας καθιέρωσαν στα Νότια & όχι μόνο προάστια»  NOV 23 ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ «ΤΟ ΠΡΩΤΟ» ΕΛΛΗΝΙΚΟ –ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ , ΓΛΥΦΑΔΑ, ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ: «Με τα ίδια πάντα παραδοσιακά αγνά υλικά από το 1954» ΚΛΙΝΟΣΤΡΩΜ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια