ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ: ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΡΧΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Η δυναμική που έδωσε η πρόσφατη δήλωση στήριξης της Προέδρου των ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ κ. Αθηνάς Λυγνού, ως υποψήφιας Δημάρχου, από μεγάλο αριθμό προσωπικοτήτων της πόλης, λειτούργησε ως ούριος άνεμος και φούσκωσε τα πανιά της δημοτικής μας κίνησης στη μάχη για τη νίκη στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Κύριο χαρακτηριστικό της Δήλωσης είναι η μεγάλη διεύρυνση και συμπαράταξη νέων δυνάμεων. Ήδη, είναι σε εξέλιξη ο σχεδιασμός μέχρι τις κάλπες, ενώ με τις συνεδριάσεις του Συντονιστικού



Συμβουλίου στις 15/12/13 και της Εκτελεστικής Γραμματείας στις 6/1/14, συγκεκριμενοποιήθηκε ο προγραμματισμός των αρχικών δραστηριοτήτων. Σύμφωνα με αυτόν προβλέπονται:
·      Κατάθεση, εντός του Ιανουαρίου, προτάσεων και παρατηρήσεων για τη Β1’ φάση της αναθεώρησης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου της Γλυφάδας (Γ.Π.Σ.). Ήδη έχει κατατεθεί προ μηνών πολυσέλιδο υπόμνημα για την Α’ φάση.
·      Συμμετοχή, με όλους τους φορείς, στη μάχη για την αποτροπή της εκποίησης του πρώην αεροδρομίου, ενόψει και της κατάθεσης δεσμευτικών προσφορών από τις ενδιαφερόμενες εταιρείες. Για το θέμα θα εκδοθεί ξεχωριστό Δελτίο Τύπου.
·      Συνέχιση των παρεμβάσεων για τα μεγάλα και μικρά θέματα της πόλης, μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, τη στήριξη της κοινωνίας, την ανατροπή των μνημονίων και τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, που έχουν επιφέρει δεινά στη χώρα μας και μετατρέπουν τους Δήμους σε διεκπεραιωτικά εξαρτήματα του κράτους.
·      Διοργάνωση εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας την Κυριακή 26/1/14, ώρα 6.00μ.μ. στο Δημαρχείο Γλυφάδας. Παράλληλα διοργανώνουμε πρωτοβουλία αλληλεγγύης συγκεντρώνοντας τρόφιμα για συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.
·      Διοργάνωση χορού, για ποιοτική ψυχαγωγία και ενίσχυση των οικονομικών μας, στις 21/2/14 ώρα 9.30μ.μ. στην μουσική σκηνή «ΑΚΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ», με τους γνωστούς και καταξιωμένους καλλιτέχνες Δ. Σαββόπουλο, Λ. Μαχαιρίτσα, Σ. Μπουλά, Γ. Ζουγανέλη. (τιμή πρόσκλησης 25€)
·      Πραγματοποίηση του 5ου Τακτικού Οργανωτικού μας Συνεδρίου την Κυριακή 9/3/14 με θέματα τον Απολογισμό Πεπραγμένων της προηγούμενης διετίας, την Πολιτική Απόφαση, το Πρόγραμμα Δράσης και την επικαιροποίηση του Δημοτικού μας Προγράμματος. Επίσης θα εκλεγεί Εφορευτική Επιτροπή για την διενέργεια αρχαιρεσιών την επόμενη Κυριακή 16/3/14 για την εκλογή οργάνων διοίκησης, του 50% των υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων και την επιβεβαίωση ή όχι της εκ νέου υποψηφιότητας, για τη θέση του υποψήφιου Δημάρχου, της Προέδρου μας κ. Αθηνάς Λυγνού. Η πρόσκληση για το Συνέδριο θα γίνει σύμφωνα με το καταστατικό και με ξεχωριστή ανακοίνωση.
·      Διεύρυνση των Ομάδων Εργασίας και εντατικοποίηση της δουλειάς τους για την επικαιροποίηση του Δημοτικού Προγράμματος και την παρουσίασή του στο συνέδριο. Στις Ομάδες συμμετέχουν ήδη πάνω από 100 άτομα και είναι ανοιχτές σε όλους τους πολίτες, να λάβουν μέρος και να καταθέσουν τις προτάσεις τους. Οι ενότητες των θεμάτων είναι : α) Τοπική Αυτοδιοίκηση – Μοντέλο Ανάπτυξης της Πόλης, β) Περιβάλλον – Έργα Υποδομής, γ) Κοινωνική Πολιτική – Παιδεία – Πολιτισμός – Αθλητισμός.
·      Επανέκδοση, σε μηνιαία βάση, του Ενημερωτικού Δελτίου, αναβάθμιση της ιστοσελίδας μας www.anoixtoiorizontes0.gr ή www.anor.gr και γενικά ενίσχυση του μηχανισμού ενημέρωσης των συμπολιτών μας.
·      Άνοιγμα γραφείων και Εκλογικού Κέντρου στην οδό Όλγας 4, το οποίο θα λειτουργεί καθημερινά και καλούμε όλους τους πολίτες να το επισκέπτονται, να ενημερώνονται, να καταθέτουν τις απόψεις τους, να λαμβάνουν μέρος στις δράσεις που τους ενδιαφέρουν.
Εργαζόμαστε και αγωνιζόμαστε για την ανατροπή στην πόλη μας και την πατρίδα μας. Δίνουμε τη μάχη με αισιοδοξία και σιγουριά για τη νίκη!

Με εκτίμηση
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
«ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ


Για τις αγορές σας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 πηγη πηγη πηγη

ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

























ΑΤΤΙΚΟΣ ΣΦΥΓΜΟΣ









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια