ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: «ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΩΡΑΪΤΗ»


Ηλιουπολίτες, Ηλιουπολίτισσες,
Δυστυχώς, η ψήφος των συμπολιτών μας (Νοέμβριος 2010 - ευτυχώς μειοψηφία), παρασυρόμενη από ψευτοδιλήμματα, μνημονιακά ή αντιμνημονιακά οξειδώθηκε, σκούριασε, εγκλωβίσθηκε, χάνοντας την πολύτιμη αξία της.

Από 1-1-2011, έχουμε μια νέα δημοτική αρχή (Πασοκ) και αντιπολίτευση χωρίς - κατά την γνώμη μας - να δούμε τίποτε το θετικά διαφορετικό για απεγκλωβισμό από την μίζερη και εσωστρεφή πραγματικότητα της πόλης μας.
Σήμερα, δυστυχώς συνεχίζουμε να δίνουμε οξυγόνο σε κομματικούς ανθρώπους, αντιλήψεις, πρακτικές, που είναι πια ξεπερασμένες.
Σήμερα, εξακολουθούμε να τροφοδοτούμε με ανάσες ζωής ανθρώπους που δεν έχουν τίποτε να προσφέρουν, κουβαλούν ανομήματα και αμαρτίες των κομμάτων που υπηρετούν. Ανθρώπους «κομπάρσους», ενός κομματικού θιάσου, σε μια ασίγαστη συμφωνία ώστε να διασφαλίζεται η κομματική δια-Πλοκή, χωρίς πραγματικά, να ενδιαφέρονται για την πόλη μας.
Σήμερα μας αντιπροσωπεύουν στο δημοτικό συμβούλιο άνθρωποι που παραπάνω από 20 χρόνια, έχουμε βαρεθεί να τους βλέπουμε.
Είναι ικανοί;
Κι αν ναι, γιατί τόσα χρόνια δεν βλέπουμε μια σύγχρονη πόλη, αλλά αντιθέτως, βλέπουμε μια εσωστρεφή μίζερη πόλη;
Η «Δημοτική Ανατροπή ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» για την Ηλιούπολη, έχει μια άλλη αντίληψη για την πόλη.
Μέσα σε αυτήν την άλλη αντίληψη, θεωρούμε, ότι ο ανθρωποκεντρικός χαρακτήρας της πόλης πρέπει να είναι στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων.
Σήμερα, όσο ποτέ, ο Δήμαρχος, θα πρέπει να είναι ο "Μεγάλος Αλληλέγγυος", ώστε, να εξαλειφθεί όσο γίνεται η ανεργία, η φτώχεια, και όχι διακοσμητής πλατειών και κηπουρός δενδρυλλίων.
Τα προβλήματα της Ηλιούπολης είναι πολλά.
Τα γνωρίζουμε και καθόλου - για να προλάβουμε μερικούς - δεν τα υποβαθμίζουμε, αλλά, τώρα, προέχει ο Άνθρωπος.
Τώρα προέχει η βιοτική εξασφάλιση του, έτσι ώστε, να περάσει με τι λιγότερες απώλειες από τον οικονομικό Αρμαγεδώνα που βιώνουμε.
Η "Δημοτική Ανατροπή ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ" θα ξαναγράψει σε νέα λευκή κολλά την ζωή της πόλης .
Χωρίς... μουτζούρες και πασαλείμματα.
Θα είμαστε Παρόντες, στο κοινό Παρόν μας, ώστε οι δυνάμεις εκείνες δηλαδή η πλειοψηφία των δημοτών που δεν εκπροσωπούνται σήμεραα στο νέο δημοτικό συμβούλιο, να αντανακλώνται μέσα από την Φωνή μας.
Θα είμαστε Παρόντες, ώστε να διασφαλίζουμε ότι το νέο δημοτικό συμβούλιο, θα αποφασίζει προς όφελος της πόλης και των δημοτών της.

Θα είμαστε Παρόντες, ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ

Δημήτρης Μωραΐτης
"Δημοτική Ανατροπή ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ" για την Ηλιούπολη


Για τις αγορές σας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 δφληδ ηφσδι δηφλ/κ

ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ






















ΑΤΤΙΚΟΣ ΣΦΥΓΜΟΣ 








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια