ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ο Κ. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ «ΤΗ ΡΙΞΕΙ ΚΑΤΑΚΟΥΤΕΛΑ» ΣΤΟΝ Μ. ΛΙΑΠΗ

«Θα τη φάει κατακούτελα» δήλωσε αποκλειστικά στο STAR, ο δήμαρχος Καρπενησίου, Κώστας Μπακογιάννης, μετά τις αποκαλύψεις του «Έθνους της Κυριακής» ότι ο πρώην υπουργός είχε δηλώσει και ψεύτικα στοιχεία στη ΔΕΗ, για την επιφάνεια του πολυτελούς σαλέ. 



Έτσι, για περισσότερα από 20 χρόνια, γλίτωνε λιγότερα από τα μισά, για δημοτικά τέλη και φόρο ακίνητης περιουσίας, από όσα ήταν υποχρεωμένος να πληρώνει.
Σύμφωνα με αυτό το ρεπορτάζ, ο αρχικός μετρητής που τοποθετήθηκε από τη ΔΕΗ το 1992, στο όνομα του αδελφού του πρώην υπουργού, ήταν για παροχή μονοφασικού ρεύματος -και μάλιστα για οικιακή και όχι επαγγελματική χρήση- σε κτίσμα μόλις 90 τετραγωνικών μέτρων κι όχι 233, 05 τ.μ, όπως αναφέρεται για το σαλέ στο πόθεν έσχες του Μιχάλη Λιάπη που ανήκει εξ ημισείας στον ίδιο και τον αδελφό του.
Αποφασισμένος να ψάξει μέχρι τέλους την υπόθεση, δήλωσε στο STAR ο δήμαρχος Καρπενησίου Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος έχει ξεκινήσει ήδη έρευνα, ψάχνοντας όλους τους μεγάλους μετρητές της περιοχής και τους συγκρίνει με τα στοιχεία της Πολεοδομίας.
«Το Δευτέρα το πρωΐ θα φωνάξω την Πολεοδομία. Αν έχει υπάρξει οποιαδήποτε παρατυπία, θα τη φάει κατακούτελα. Δεν έχω φοβηθεί τόσα συμφέροντα στην περιοχή, το Λιάπη θα φοβηθώ;» δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος.
Σε εξέλιξη βρίσκεται πάντως η εισαγγελική έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της απάτης εις βάρος του ελληνικού δημοσίου ή της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το θέμα του ξενώνα.
πηγη


Για τις αγορές σας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 πηγη πηγη πηγη

ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ














Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια