ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Η αφήγηση στη διδασκαλία  των Φυσικών Επιστημών με τη χρήση της Ιστορίας των Φυσικών Επιστημών και των νέων τεχνολογιών και έμφαση στη Φύση της Επιστήμης. Συμβολή στην επαγγελματική ανάπτυξη των εκπαιδευτικών και με χρήση της μάθησης από απόσταση. 



Μια προσέγγιση της μάθησης και της διδασκαλίας σε κοινωνικό – πολιτισμικό περιβάλλον

Το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου  στο κεντρικό κτίριο του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Πανεπιστημίου 30, πραγματοποιείται  Ημερίδα με διεθνή συμμετοχή για την παρουσίαση του ερευνητικού προγράμματος με τον παραπάνω τίτλο.Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από την  Ευρωπαϊκή ΄Ενωση.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν τα ιδρύματα: Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Πανεπιστήμιο Flensburg της Γερμανίας, Πανεπιστήμιο Winnipeg του Καναδά, ή ΄Ενωση εκπαιδευτικών που διδάσκουν Φυσικές επιστήμες της Πολωνίας, το μη  κερδοσκοπικό Ινστιτούτο  Memosciences του Βελγίου και τα Εκπαιδευτήρια Διαμαντόπουλου στο Αιγάλεω, που κάνουν την πιλοτική εφαρμογή. Το πρόγραμμα συντονίζει  ο Ομ. Καθηγητής Παναγιώτης Κόκκοτας, που είχε την ευθύνη της συγγραφής της ερευνητικής πρότασης. Σκοπός του προγράμματος είναι να συμβάλει ώστε το μάθημα των Φυσικών Επιστημών να γίνει ελκυστικό και κατανοητό από τους μαθητές. Στα πλαίσια του ερευνητικού προγράμματος έχουν πραγματοποιηθεί επιμορφωτικά σεμινάρια για τους εκπαιδευτικούς της Γλυφάδας. Μάλιστα στο ένα από αυτά οι συμμετέχοντες επιμορφώθηκαν βιωματικά στην τέχνη της αφήγησης από επαγγελματία αφηγητή.


Για τις αγορές σας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 πηγη πηγη πηηγ

ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
























ΑΤΤΙΚΟΣ ΣΦΥΓΜΟΣ  








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια