ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΓΛΥΦΑΔΑ: (ΕΝΕΟΝ ΑΜΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ) «ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ. ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ….» (ΦΩΤΟ)

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν τα μέλη και οι φίλοι της ΕΝΕΟΝ ΑΜΕΑ Γλυφάδας στο εστιατόριοmushroom του Βασίλη Δοσούλα τον οποίο και βράβευσαν ως παράδειγμα θάρρους , ελπίδας και δύναμης για ζωή.



Η εκδήλωση έγινε το Σάββατο 25 Ιανουαρίου, παρουσία του Μητροπολίτη Γλυφάδας κ Παύλου, ο οποίος και ευλόγησε την βασιλόπιτα, του Δημάρχου Γλυφάδας Κώστα Κόκκορη, του Ευρωβουλευτή Γιώργου Παπανικολάου των αντιδημάρχων Οικονομικών Στάθη Γεωργούλα και Πόλης Καλλιόπης Ζαμπετονίδου  καθώς και της Προέδρου της Κεντρικής Διοίκησης της ΕΝΕΟΝ Λίτσας Ζούπα.
 Κατά την κοπή της πίτας η πρόεδρος της ΕΝΕΟΝ ΑΜΕΑ Δωροθέα Ζουμπουλίδου ευχαρίστησε τους παριστάμενους για την συμμετοχή τους στην εκδήλωση που, όπως είπε ,ήταν μεγάλη και πέραν κάθε προσδοκίας.
Και τόνισε : « Μια φράση λέει…Μόνος σου μπορεί να πας γρηγορότερα. Μαζί μπορούμε να πάμε μακρύτερα. Με την συμμετοχή σας σήμερα αποδείξατε ότι μαζί σας μπορούμε να πάμε μακρύτερα».
Ακολούθησαν οι βραβεύσεις ανθρώπων που , ο καθένας με τον τρόπο του, βοήθησαν και υποστήριξαν την χρονιά που πέρασε τα παιδιά των ΑΜΕΑ και καλλιτεχνικό πρόγραμμα, με χορό από την σχολή ΚarolyVamos και τραγούδι από την Μπέσσυ Αργυράκη ,τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, την Μαριάντζελα και τους DanTheo Project.
Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης ο Γιώργος Αγγελόπουλος Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης Μαζί για την Γλυφάδα, η Αθηνά Λυγνού ,Δημοτική Σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης Ανοιχτοί Ορίζοντες, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Άντζελα Καρατσιώλη, Νατάσσα Αργυροπούλου, Δημήτρης Αγγελάτος , Μαριάννα Κιρκιλίτση, Στέλιος Θεοδοσόπουλος ,Νίκος Λεβετσοβίτης και Ελευθερία Καραμηνά, ο υποψήφιος Δήμαρχος Στέλιος Δίβαρης , η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας Άννυ Καυκά, η πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων γονέων και κηδεμόνων Γλυφάδας Μαρία Καραβουσάλη ,η πρόεδρος της Ένωσης Μικρασιατών Γλυφάδας Μαίρη Παπάζογλου, η πρόεδρος του συνδέσμου φίλων χορού και παράδοσης Αναστασία Βατιμπέλα, ο Πρόεδρος του πολιτιστικών συλλόγου Παρθενών Βασίλης Διαμαντής , Ο Πρόεδρος του συλλόγου Artinna Μιχαήλ Αγγελάκης , ο αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευρυάλης  Στέλιος Κατωμέρης και ο πρόεδρος βετεράνων μπασκετμπολιστών Γιάννης Λιγνός.


Για τις αγορές σας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 πηγη πηγη πηηγ

ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
























ΑΤΤΙΚΟΣ ΣΦΥΓΜΟΣ  








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια