ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ VIDEO ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΤΣΑΝΤΑΚΗΔΩΝ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ


Αναστάτωση είχε προκαλέσει ζευγάρι αλβανών τσαντάκηδων στα πιο in στέκια της Γλυφάδας. Οι μαγαζάτορες αντιμετώπιζαν καθημερινά το θυμό των πελατών τους καθώς αυτοί δεν φανταζόντουσαν ποτέ ότι ένας καφές μπορεί να σταθεί η αιτία να απωλέσουν τα προσωπικά τους αντικείμενα.



Το καλοντυμένο ζευγάρι των νεαρών Αλβανών, ήξερε πολύ καλά που θα χτυπήσει. Μαγαζιά όπου συγκεντρώνεται η κοινωνία των νοτίων προαστίων που διαθέτει ακόμα εύρωστα πορτοφόλια ήταν στο ημερήσιο προγραμματισμό της συμμορίας.

Η ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑΌπως φαίνεται καθαρά και στο βίντεο το ζευγάρι των Αλβανών έμπαινε στο κατάστημα προφασιζόμενο ότι ψάχνει τραπέζι, στην πραγματικότητα όμως έψαχνε για τα επόμενα θύματά του. Ο 33χρονος αλβανός κρατώντας στο αριστερό του χέρι ένα μακρύ παλτό πλησίαζε ως επί το πλείστον γυναίκες που είχαν κρεμάσει την τσάντα τους στο πίσω μέρος της καρέκλας.

Με μια επιδέξια κίνηση, χωρίς να καταλάβει κανένας τίποτα ξεκρέμαγε την τσάντα και την έκρυβε κάτω από το παλτό του.

Στην συνέχεια αποχωρούσε πρώτα εκείνος και μετά η συνεργός του κοιτώντας παράλληλα εάν κάποιος τους είχε υποψιαστεί.

Στο βίντεο χαρακτηριστικά φαίνεται με κόκκινο κύκλο και η 28χρονη συνεργός του που έχει ακροβολιστεί στο χώρο και στον δεύτερο κύκλο το σημείο που βρίσκεται η τσάντα που αποσπά ο 33χρονος Αλβανός.



TO ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ
Οι καταγγελίες το τελευταίο διάστημα ερχόντουσαν βροχή στο Α.Τ. Γλυφάδας, από αγανακτισμένους πολίτες και μαγαζάτορες. Άμεσα, με εντολή του Ταξιάρχου Ν.Α Αττικής κ. Τουρπέτα αποφασίστηκε ο συντονισμός των υπηρεσιών ώστε να συλληφθούν οι δράστες.

Μικτά κλιμάκια αντρών του Α.Τ. Γλυφάδας και της  ασφαλείας Ν/Α Αττικής ακροβολίστηκαν σε συγκεκριμένα μαγαζιά περιμένοντας μια λάθος κίνηση από τους τσαντάκηδες.

Το ζευγάρι των Αλβανών το απόγευμα της Δευτέρας εντοπίστηκε (06/01) σε καφετέρια απέναντι από το κολυμβητήριο Γλυφάδας όπου μόλις είχε αφαιρέσει προσωπικά αντικείμενα από γυναικεία τσάντα, και τέθηκε αμέσως σε παρακολούθηση.

Μετά από περίπου μισή ώρα έξω από διπλανό κατάστημα εστίασης το ζευγάρι συνελήφθη από άντρες του Α.Τ Γλυφάδας. Στην επιτόπια έρευνα βρέθηκαν απάνω τους, τα προσωπικά αντικείμενα που μόλις είχαν αφαιρέσει.

Επίσης στο αυτοκίνητό τους μάρκας peugeot που ήταν παρκαρισμένο σε παρακείμενο στενό βρέθηκαν αρκετές τσάντες τις οποίες επίσης είχαν αφαιρέσει από τους ιδιοτήτες τους.



Στην κατοχή τους μετά από έρευνα στα σπίτια τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοσμήματα, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικές συσκευές, τα χρηματικά ποσά των 1.270 ευρώ, των 172 δολαρίων Η.Π.Α. και 10 λίρες Αγγλίας, μία σιδερένια ράβδος και πλήθος τσαντών, πορτοφολιών και προσωπικών εγγράφων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών τους, καθώς και για τη συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.


πηγη




Για τις αγορές σας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

πηγη πηγηπηγη

ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια