ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ - ΤΑΣΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ



Ένας νέος συνδυασμός από ένα άξιο τέκνο της  τοπικής αυτοδιοίκησης τον Τάσο  Ευσταθίου  ανακοινώθηκε   σήμερα.


Ο Τάσος Ευσταθίου άξιο παιδί της κοινωνίας της Ηλιούπολης χρόνια τώρα Δημοτικός σύμβουλος αλλά και Αντιδήμαρχος στο Δήμο μας όπως μας είπε «Έρχεται να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά, που θέλει τους ίδιους ανθρώπους, να έχουν το πρώτο λόγο για  τις  τύχες τον πολιτών και να διεκδικούν το Δημαρχιακό θώκο»
Του ευχόμαστε καλή επιτυχία
Παρακάτω παραθέτουμε σχετική ανακοίνωση:   


Συμπολίτισσες – Συμπολίτες,


Οι σύγχρονες απαιτήσεις που ΟΛΟΙ έχουμε, για τη διαμόρφωση μιας καλύτερης και πιο λειτουργικής ΠΟΛΗΣ, επιβάλλουν την άμεση δραστηριοποίησή όλων μας ΤΩΡΑ.

Τα προβλήματα που υπάρχουν, προερχόμενα από την κρίση και μη, τα γνωρίζουμε. Όμως το θέμα δεν είναι να μείνουμε απλά στη γνώση τους. Η λύση τους εξασφαλίζεται μόνο με αποφασιστικές ΔΡΑΣΕΙΣ και ΠΡΑΞΕΙΣ.

Στο ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ του ενδιαφέροντός μας βρίσκεται πρώτα και πάνω απ’ όλα ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ τους συμπολίτες μας που έχουν πληγεί από την κρίση και τις συνέπειές της, τους ανέργους, τους χαμηλοσυνταξιούχους, τους ελεύθερους επαγγελματίες, την οικογένεια, με συγκεκριμένα μέτρα που θα συμβάλλουν πρακτικά στην ανακούφισή τους.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ, με έργα, μια ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ φιλική στα άτομα με ειδικές ικανότητες.

ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ στην άμεση εξυπηρέτηση του πολίτη, όχι με λόγια αλλά με ΠΡΑΞΕΙΣ εκσυγχρονισμού της διοίκησης και των υπηρεσιών του Δήμου μας, στηρίζοντας παράλληλα το δικαίωμα στη δουλειά του κάθε εργαζόμενου στο Δήμο.

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ στον εκσυγχρονισμό με οικολογική κατεύθυνση της ανάπτυξης στην ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, προστατεύουμε τον Υμηττό μας, υπερασπιζόμαστε τη Δημόσια περιουσία και βελτιώνουμε με άμεσες ενέργειες την ποιότητα της ζωής στην ΠΟΛΗ που θέλουμε να ζουν τα παιδιά μας.

ΑΝΑΠΤΥΣΟΥΜΕ έμπρακτα τον πολιτισμό και τον αθλητισμό με εκδηλώσεις και διοργανώσεις που θα διευρύνουν το κίνητρο για συμμετοχή στον κάθε Δημότη ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ και ιδιαίτερα στους ΝΕΟΥΣ.

ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ και ΔΙΕΥΡΥΝΟΥΜΕ τις Δημοκρατικές διαδικασίες στη λήψη αποφάσεων στο Δημοτικό Συμβούλιο. Υλοποιούμε την ενεργό συμμετοχή του πολίτη στις αποφάσεις, με Δημοψηφίσματα, προτάσεις και παρεμβάσεις.

Ήρθε η ώρα να αφήσουμε στην άκρη τα λόγια και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να κάνουμε ΠΡΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ την κοινωνική αλληλεγγύη, τον εθελοντισμό, τη συμμετοχή, τον εκσυγχρονισμό, την ανάπτυξη και την βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας.


ΤΑΣΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ    

Υπ. Δήμαρχος Ηλιούπολης



Για τις αγορές σας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 πηγη πηγη πηγη

ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια