ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΓΛΥΦΑΔΑ: "ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΜΜΕ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗ ΝΔ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ"

Οι αριστεροί στη χώρα μας έχουν αποδεχθεί τους στίχους από το ποίημα του Φώντα Λάδη που γράφτηκε πριν από 37 χρόνια«Τον φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον δεν θα πεθάνει μόνος τσάκισέ τον»



Αυτοί οι στίχοι έγιναν πλακάτ, πανώ στους τοίχους, και κυρίως συνειδήσεις τα τελευταία χρόνια με αφορμή τις επιθέσεις σε αλλοδαπούς, τις δραματικές εξελίξεις με τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, και τις αποκαλύψεις για τη δράση της Χρυσής Αυγής.

Το ποίημα για τον φασισμό που γράφτηκε το 1977, τότε που ξεκινούσε στη Γλυφάδα τις πρώτες του μεταδόσεις ο ΓΛΥΦΑΔΑ FM, μελοποιήθηκε από τον Θάνο Μικρούτσικο, και τραγουδήθηκε από την αλησμόνητη Μαρία Δημητριάδη, «Ο φασισμός δεν έρχεται από το μέλλον καινούργιο τάχα κάτι να μας φέρει τι κρύβει μές΄τα δόντια του το ξέρω καθώς μου δίνει γελαστός το χέρι οι ρίζες του το σύστημα αγκαλιάζουν και χάνεται βαθιά στα περασμένα οι μάσκες του με τον καιρό αλλάζουν μα όχι και το μίσος του για μένα. Το φασισμό βαθιά καταλαβέ τον δεν θα πεθάνει μόνος τσάκισέ τον, ο φασισμός δεν έρχεται από μέρος που λούζεται στον ήλιο και στ΄αγέρι το κουρασμένο βήμα του το ξέρω και την περίσσια νιότη μας την ξέρει μα πάλι θε να απλώσει σα χολέρα πατώντας πάνω στην ανεμελιά σου. Και δίπλα σου θα φτάσει κάποια μέρα αν έχασες τα ταξικά γιαλιά σου» υιοθετήθηκε πλήρως από την Αριστερά και τους αριστερούς, ως ενδεδειγμένη πράξη κατά των Φασιστών και του Φασισμού.

Δεδομένης της τοπικής μας πραγματικότητας, και του διαπλεκόμενου Φασισμού μιας οικονομικής ελίτ, που αντισυνταγματικά λειτουργούν πέραν του ενός (1) μέσου της ιδίας η άλλης μορφής, τι κάνατε η κάνετε οι αριστεροί στη Γλυφάδα κατά του Φασισμού της Διαπλοκής;

Λόγια, λόγια, λόγια, γιατί πέραν των λόγων, δεν υπάρχει Τ Ι Π Ο Τ Α άλλο από τη πλευρά σας, κατόπιν επανειλημμένων προτάσεων και ενεργειών μου.
Ποιοι είναι αυτοί που προώθησαν και προωθούν ως ενδεδειγμένο μοντέλο στη τοπική μας κοινωνία, και πολιτικό πολιτισμό, τα λόγια, έναντι των πράξεων; 

Σε αυτά προσκολλώνται ημιμαθείς, και άτομα που επιθυμούν να αναπαράξουν το σύνολο των κακώς κειμένων για το προσωπικό τους όφελος και success story.

Πείτε δημόσια τι πράξατε, έπειτα των δικών μου προτάσεων, ώστε δικαιωματικά να αξιώνεται να γίνεται δήμαρχοι στη Γλυφάδα.

Δείξτε τι έχετε να αντιπαραθέσετε στα συστημικά διαπλεκόμενα ΜΜΕ, που προωθούν για άλλη μια φορά μέλη της Νέας Δημοκρατίας, και για τα άνομα συμφέροντα τους χειραφετούν τους συμπολίτες μας. 

Στον αντίποδα ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε το πρώτο βήμα με τον ραδιοσταθμό ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ. Εσείς που αξιώνεται στη Γλυφάδα να γίνετε δήμαρχοι, πως αγωνίζεσθε κατά του Φασισμού της Διαπλοκής ΜΜΕ φιλικά προσκείμενων σε ΝΔ&ΠΑΣΟΚ;

Δώστε μια πειστική εξήγηση στους συμπολίτες μας, και στη συνέχεια προσπαθήστε να πείσετε για τη καταλληλότητα σας, όταν σκόπιμα και με δόλο, κάνατε ότι μπορούσατε και περνούσε από το χέρι σας, ώστε ο δημότης πρωτεργάτης της ιδιωτικής ραδιοτηλεόρασης να βρεθεί εκτός, ώστε με ελεύθερο πεδίο να αξιώνεται να γίνετε δήμαρχοι για το προσωπικό σας success story, και σαφώς όχι ένα ουσιώδες μήνυμα στο σύνολο συμπολιτών μας κατά του Φασισμού της πολιτικοοικονομικής διαπλοκής που προσπαθεί να αναπαράξει τις παθογένειες δεκαετιών.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ''ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ'' ΠΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΠΙΚΑ
(Έπειτα όσων έχουν τελεστεί εις βάρος εμού για όσα διακήρυξα δημόσια κατά της πολιτικοοικονομικής διαπλοκής, με διώξεις και κατασχέσεις, ετεροχρονισμένα άλλοι επαναλαμβάνουν τα ίδια, και ο κάθε ένας εξ' αυτών αποκαλείται πολιτευόμενος αγωνιστής)

Τελικά ο Φασισμός ένθεν και ένθεν;



 πηγη πηγη πηγη

ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

































 ΑΤΤΙΚΟΣ ΣΦΥΓΜΟΣ     










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια