ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Η ΝΔ ΕΜΠΛΕΞΕ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟ ΣΤΗΝ ΠΙΠΙΛΗ ΚΑΙ ΤΟ… ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑ

Τις γραμμές της φαίνεται ότι έχει μπλέξει η ΝΔ με το Δήμο Αθηναίων μετά την άρνηση της Όλγας Κεφαλογιάννη, που φάνταζε ως το απόλυτο φαβορί, να είναι υποψήφια για το μεγαλύτερο δήμο της χώρας αλλά και το γεγονός ότι ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας «κάηκε» μετά το δημόσιο τσακωμό του με τον υπουργό Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου για την απόδραση του Χρ. Ξηρού.


Με το… φάντασμα του Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος, με αέρα στα πανιά του από τις καλές δημοσκοπήσεις, τονίζει σε κάθε ευκαιρία ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος, να πλανάται πάνω από την Αθήνα Μέγαρο Μαξίμου και Συγγρού αναζητούν τον κατάλληλο υποψήφιο που θα κάνει τον πρώην δήμαρχο να υπαναχωρήσει και θα καταφέρει να κερδίσει το μεγαλύτερο Δήμο της χώρας.
Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με την Καθημερινή, έπεσε στο τραπέζι από κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ το όνομα της Φωτεινής Πιπιλή που διατηρεί καλές σχέσεις με τον κ. Κακλαμάνη , ενώ ως πρώην αντιδήμαρχος διαθέτει μεγάλη αυτοδιοικητική πείρα και γνώση των προβλημάτων της Αθήνας.
Πάντως, με βάση τα σημερινα δεδομένα φαβορί θεωρείται ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνου Μίχαλουπου περιμένει το να βγει καπνός από το Μέγαρο Μαξίμου για να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του ως ανεξάρτητος. Αναφορικά με το όνομα του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώγου Πατούλη, πηγές της Συγγρού έλεγαν στην aftodioikisi.gr, ότι πρόκειται περισσότερο για δικές τους παλιές επιθυμίες παρά για πραγματική συζήτηση στους κόλπους του κόμματος. Παρ’ όλα αυτά το όνομα του έχει μπει σε δημοσκόπηση ως «τελευταία εναλλακτική».
Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, σε Μαξίμου και Συγγρού συζητήθηκε ως ιδέα και η στήριξη του νυν δημάρχου Γιώργου Καμίνη αλλά εγκαταλείφθηκε μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας Κασιδιάρη, καθώς θεωρήθηκε ότι θα του έδινε «δώρο» πολλούς δεξιούς ψηφοφόρους.

Για τις αγορές σας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 κξφγδξ ξφγν δακλγν

ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ






































ΑΤΤΙΚΟΣ ΣΦΥΓΜΟΣ 







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια