ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΣΤΗΡΙΞΗ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟΥ

«Αποτελείτε εγγύηση δημιουργίας και προόδου και για την επόμενη πενταετία. Η Δημοτική Αρχή της Ηλιούπολης θα είναι δίπλα σας. Βοηθήσατε την πόλη μας και θα σας βοηθήσει και αυτή, εάν αποφασίσετε να είστε και πάλι υποψήφιος», είπε ο Βασίλης Βαλασόπουλοςδήμαρχος Ηλιούπολης προς τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρό.

Από την πλευρά του ο Διονύσης Χατζηδάκηςδήμαρχος Παλαιού Φαλήρου είπε: «Στηρίζουμε όσους δημιουργούν και όχι όσους ραδιουργούν».
Η δήλωση του Δημάρχου Ηλιούπολης έγινε στα εγκαίνια του νέου παιδικού σταθμού της πόλης, ενώ του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου, στην επιθεώρηση της προόδου των έργων ανέγερσης του Κλειστού Γυμναστηρίου Παλαιού Φαλήρου.
Ο Δημοτικός Σταθμός της Ηλιούπολης, που χρηματοδοτήθηκε από πόρους του ΠΕΠ Αττικής, θα φιλοξενεί 30 παιδιά και βρέφη, ενώ εντάσσεται στο πρόγραμμα ακόμη ένας παιδικός σταθμός στον ίδιο Δήμο.
Ταυτόχρονα, ανακοινώθηκε στην εκδήλωση ότι το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο που θα θωρακίσει την Ηλιούπολη, προϋπολογισμού 11 εκατομμυρίων Ευρώ, μπήκε στην τελευταία φάση του, καθώς δημοπρατήθηκε και ανακηρύχθηκε ο ανάδοχος του έργου.
«Σε δυο μήνες τα έργα θα ξεκινήσουν. Εκεί όπου κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές και καταστράφηκαν περιουσίες, οι πολίτες θα αισθάνονται πλέον ασφαλείς. Είναι το μεγαλύτερο μιας σειράς έργων που με προσωπική προσπάθεια και στήριξη από τον κ. Γιάννη Σγουρό έχουν γίνει στην Ηλιούπολη τα τελευταία χρόνια», επισήμανε ο Δήμαρχος της πόλης.
Στο Παλαιό Φάληρο, η πρόοδος των έργων ανέγερσης του Κλειστού Γυμναστηρίου που χρηματοδοτείται αποκλειστικά και μόνο από ιδίους πόρους της Περιφέρειας Αττικής, προϋπολογισμού περίπου 10 εκατομμυρίων Ευρώ, είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Το έργο, που ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2013, έχει ήδη φτάσει στο 40% της ολοκλήρωσής του, κάτι που αναμένεται να γίνει τον ερχόμενο Νοέμβριο.
«Η απόλυτη συνέπεια της Περιφέρειας Αττικής στη χρηματοδότηση του έργου και η συνεχής παρουσία της Δημοτικής Αρχής στο χώρο, έχουν ως αποτέλεσμα την ολοκλήρωση του έργου μέσα σε χρόνο ρεκόρ», υπογράμμισε ο Διονύσης Χατζηδάκης, Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου.
Ο Περιφερειάρχης Αττικής ευχαρίστησε θερμά τους δυο Δημάρχους, τονίζοντας ότι η συνεργασία Περιφέρειας και Δήμων, όλων των Δήμων της Αττικής αποφέρει καρπούς που είναι ορατοί και αδιαμφισβήτητοι από τους πολίτες.
«Μιλάω με τους Δημάρχους, αντιμετωπίζουμε μαζί τα προβλήματα, παράγουμε έργο, δημιουργούμε χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας σε μια εποχή που η ανεργία είναι εφιάλτης, βοηθούμε όσους η κρίση έπληξε σκληρά.
Αυτά έχω στο μυαλό μου, αυτά έκανα και αυτά κάνω. Δεν ρίχνω πυροτεχνήματα στον αέρα, δεν επιδιώκω πρόσκαιρους εντυπωσιασμούς, δεν κυνηγώ χίμαιρες. Η Ελλάδα θα βγει από την κρίση με προσπάθεια, οργάνωση, απορρόφηση κονδυλίων, συνεργασία και αλληλεγγύη, μέσα σε κλίμα πολιτικής σταθερότητας. Όλα τα άλλα είναι λόγια του αέρα», δήλωσε ο κ. Γιάννης Σγουρός.

Για τις αγορές σας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 πηγη+ πηγη πηγη



ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

































ΑΤΤΙΚΟΣ ΣΦΥΓΜΟΣ    









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια