ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΣΓΟΥΡΟΣ: ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

«Η περιφέρεια Αττικής, υποκαθιστώντας από τη μια πλευρά το κράτος, που έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά, και από την άλλη τους δήμους, οι περισσότεροι από τους οποίους βρίσκονται σε οικονομική δυσπραγία, ξεκίνησε ένα τεράστιο αθλητικό έργο.


Ένα έργο στο οποίο συμπεριλαμβάνονται δεκαπέντε παρεμβάσεις της σε Δημοτικά γήπεδα στα οποία αγωνίζονται οι ερασιτεχνικές ποδοσφαιρικές ομάδες της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών.»

Αυτά τόνισε , μεταξύ άλλων στο χαιρετισμό του ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, στην κοπή της πίττας της ΕΠΣΑ.

Ο κ. Σγουρός έκανε μια σύντομη αναφορά στις παρεμβάσεις της Περιφέρειας στα Δημοτικά γήπεδα, επισημαίνοντας:

«Ολοκληρώσαμε ήδη, τις ανακατασκευές των γηπέδων της Αργυρούπολης, του Ρουφ και του Μοσχάτου.

Σήμερα υπέγραψα την προγραμματική σύμβαση, και τις επόμενες ημέρες θα δημοπρατηθεί η κατασκευή γηπέδου στην Αγία Βαρβάρα. Ένας τοπικός παράγων μου είπε πως είκοσι χρόνια περίμενε αυτή την ώρα.

Βρίσκονται σε εξέλιξη, δηλαδή έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα εκτελεστέων έργων της Περιφέρειας με εξασφαλισμένους πόρους, είτε έχουν δημοπρατηθεί, είτε εκτελούνται, δέκα ακόμα παρεμβάσεις μας σε γήπεδα.

Στους Δήμους Αθηναίων, Αγίου Δημητρίου, Πεύκης, Ηρακλείου, Ν.Ιωνίας, Κηφισιάς, Καισαριανής, Μεταμόρφωσης, Λυκόβρυσης, Ηλιούπολης, ενώ περιμένουμε τη μελέτη για το γήπεδο Χαϊδαρίου.»

Ο περιφερειάρχης Αττικής, μίλησε με θερμά λόγια για τις Διοικήσεις των ομάδων της ΕΠΣΑ, υπογραμμίζοντας ότι στηρίζουν τις ομάδες με μεγάλο κόστος, προσφέροντας μία τεράστια κοινωνική υπηρεσία, δίνοντας υγιή και δημιουργική διέξοδο σε χιλιάδες παιδιά και νέους.

Επανέλαβε δε, τη δέσμευσή του για την κατασκευή γηπέδου της ΕΠΣΑ, για τις μικτές της ομάδες, εφόσον βρεθεί ο κατάλληλος χώρος.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ, κ. Παναγιώτης Δημητρίου, ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιάννη Σγουρό, τόσο για την κατανόηση των δυσκολιών που αντιμετωπίζει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, όσο κυρίως για τις παρεμβάσεις της περιφέρειας Αττικής στα δημοτικά γήπεδα, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι η ολοκλήρωση του προγράμματος της Περιφέρειας θα βοηθήσει καθοριστικά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

πηγη


Για τις αγορές σας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

+ πηγη πηγηπηγη



ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ



































ΑΤΤΙΚΟΣ ΣΦΥΓΜΟΣ  









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια