ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΔΥΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ – ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΝΔ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ; ~ ΑΤΤΙΚΟΣ ΣΦΥΓΜΟΣ

Η ΑΓΟΡΑ ΜΑΣ

kliomed athens car service DIGI HACK

ΤΟΠΙΚΑ

ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΔΥΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ – ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΝΔ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ;

Σε μάχη μεταξύ της υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ Ρένας Δούρου που ήδη έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητά της και του νυν περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού που αναμένεται να την ανακοινώσει τις επόμενες εβδομάδες.


Από την «κούρσα» φαίνεται ότι αποσύρεται οριστικά ο δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, ο οποίος, ειδικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τον πρόεδρο του Ατρόμητου και της ΕΤΕΚΑ Γιώργου Σπανούμε τον οποία διατηρεί στενές σχέσεις, προτιμά τη σιγουριά του δήμου από το ρίσκο της περιφέρειας. Επίσης, ενώ στη Συγγρού, όπως αποκάλυψε η aftodioikisi.gr, είχαν σχεδόν καταλήξει στη λύση της βουλευτού της Β΄Αθήνας και περιφερειακής συμβούλου Άννας Καραμανλή, αφενός το γεγονός ότι τελευταία μέτρηση που πήραν στα χέρια τους κατέδειξε ότι έχει πολύ λίγες πιθανότητες να μπει στο β΄ γύρο  και αφετέρου ότι και η ίδια δείχνει απροθυμία, φαίνεται ότι οδηγούνται στη λύση της «μη υποψηφιότητας». Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η ΝΔ δεν θα στηρίξει κανέναν υποψήφιο δίνοντας με αυτό τον τρόπο έμμεση στήριξη στο νυν περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό.
«Στον πάγο» ο Β. Οικονόμου
Χωρίς υποψήφιο φαίνεται ότι μένει και η ΔΗΜΑΡ, καθώς αφενός οι σχέσεις του ίδιου του προέδρου Φώτη Κουβέλη αλλά και στελεχών της Αγίου Κωνσταντίνου με το βουλευτή Αττικής Βασίλη Οικονόμου φαίνεται ότι έχουν «παγώσει» λόγω του ότι, όπως λένε, «κάνει προσωπικό παιχνίδι» και αφετέρου και ο ίδιος ο βουλευτής δείχνει απρόθυμος να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης αν στηριχθεί μόνο από τη ΔΗΜΑΡ. Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, ο κ. Οικονόμου διεμήνυσε προς τον Φ. Κουβέλη ότι θα λάβει τις οριστικές του αποφάσεις το επόμενο δεκαήμερο αλλά ακόμη κι αν τελικά είναι υποψηφίος, δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα τον στηρίξει η ΔΗΜΑΡ.

Για τις αγορές σας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 πηγη πηγη πηγη

ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


ΑΤΤΙΚΟΣ ΣΦΥΓΜΟΣ     Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΡΟΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ & ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΚΥΡΙΟΤΕΡΗ ΕΙΔΗΣΗ

Κυριότερη είδηση

Live χάρτης με τα κρούσματα κορωνοϊού σε περιοχές της Ελλάδας

Live χάρτης με τα κρούσματα κορωνοϊού σε περιοχές της Ελλάδας

Η αγορά σας περιμένει να σας εξυπηρέτηση

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΊΤΕ ΣΩΣΤΑ & ΠΡΟΒΛΗΘΕΙΤΕ ΕΞΥΠΝΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

#Θερινά_Μαθήματα_2020 στο #Φροντιστήριο_ΚΥΡΙΤΣΗΣ

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, ΠΑΤΣΑΤΖΙΔΙΚΟ ΖΗΚΟΣ : ΔΑΦΝΗ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ, Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 2 ΚΑΤΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

klinostrom

Ετικέτες

Blog Archive