ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΕΛΛΗΝΙΚΟ- ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: «ΧΑΡΛΕΑΔΕΣ» ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΠΑΣΤΙΚΩΝ

Την Εταιρία Προστασίας Σπαστικών επισκέφθηκε την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου η Ελληνική Λέσχη Φίλων Μοτοσικλέτας Harley-Davidson με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Ιδρύματος.


Ειδικότερα, το Harley-Davidson Club Hellas, σε ειδική φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργανώθηκε στον χώρο της Λέσχης  πριν από ένα μήνα περίπου,συγκέντρωσε το χρηματικό ποσό των 2.550 ευρώ, το οποίο και παραδόθηκε στη διοίκηση του ιδρύματος από 10μελή αντιπροσωπεία.

Την αντιπροσωπεία των μοτοσικλετιστών -η οποία είχε ως επικεφαλής τον Πρόεδρο της Λέσχης Αλέξανδρο Πίνο και τον Γραμματέα Λεόντιο Λεοντιάδη- υποδέχθηκε η Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος κα. Βίκη Αντωνοπούλου, η οποία και παρέλαβε την οικονομική ενίσχυση.

Στη συνέχεια όλοι μαζί παρακολούθησαν εκτεταμένη ξενάγηση που τους παραχώρησε η επικεφαλής Φυσικοθεραπεύτρια Κατερίνα Σπυριδάκη στους χώρους του Ιδρύματος το οποίο βρίσκεται στην Αργυρούπολη σε ένα υπερσύγχρονο κτίσμα που εγκαινιάστηκε το 2001. Οι επισκέπτες στο σύνολό τους εντυπωσιάστηκαν από την ποιότητα των εγκαταστάσεων, που απλώνονται σε ένα κτήριο 4.000 τετραγωνικών μέτρων και ακολουθούν αυστηρές προδιαγραφές, ειδικές για τις ανάγκες των παιδιών -αλλά και ενηλίκων- που φιλοξενούνται στους χώρους της Εταιρίας. Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσαν όχι μόνο οι αίθουσες και οι χώροι φιλοξενίας, αλλά το πολυθέατρο (που χρησιμεύει και ως κέντρο άθλησης μπότσια) και η θερμαινόμενη πισίνα που καλύπτει τις θεραπευτικές ανάγκες του Ιδρύματος δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στα παιδιά να εξοικειώνονται με το υγρό στοιχείο.

Από την πλευρά τους πολλά από τα παιδιά του ιδρύματος χάρηκαν ιδιαίτερα την επίσκεψη των «Χαρλεάδων» και βγήκαν στον περίβολο του κτηρίου ώστε να δουν από κοντά τις εντυπωσιακές μοτοσικλέτες που ήταν παρκαρισμένες εκεί και να φωτογραφηθούν με τα αστραφτερά δίκυκλα.

πηγη


Για τις αγορές σας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 πηγη πηγη πηγη

ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ






































ΑΤΤΙΚΟΣ ΣΦΥΓΜΟΣ     










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια