ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΓΛΥΦΑΔΑ: «ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ & ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΧΡΟΝΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ»

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο και η Τράπεζα Χρόνου του Δήμου Γλυφάδας ευχαριστούν θερμά τους μαθητές, τις μαθήτριες  και τους εκπαιδευτικούς του 4ου Γυμνασίου Γλυφάδας, που με την προσφορά τους σε τρόφιμα μακράς διαρκείας συνέβαλαν σημαντικά στην ενίσχυση του έργου του Κοινωνικού Παντοπωλείου.


Οι μαθητές και οι μαθήτριες, αφότου ενημερώθηκαν για τον τρόπο λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου και της Τράπεζας Χρόνου από τους κοινωνικούς λειτουργούς που στελεχώνουν τις Δομές, ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόσκληση που αφορούσε την “Εβδομάδα Συγκέντρωσης Τροφίμων”. Σε χρονικό διάστημα μιας εβδομάδας, οι μαθητές κάθε τάξης του 4ου Γυμνασίου Γλυφάδας συγκέντρωσαν και προσέφεραν τρόφιμα, προκειμένου να συνδράμουν στην ενίσχυση των οικογενειών που βρίσκονται σε δυσμενή οικονομική κατάσταση.

Στη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε, κάθε συνεισφορά είναι πολύτιμη και καίριας σημασίας. Για το λόγο αυτό, ευχαριστούμε θερμά, για μια ακόμη φορά, τη Διεύθυνση, τους εκπαιδευτικούς και όλους τους μαθητές για την άμεση ανταπόκρισή τους και την ενεργό  συμμετοχή τους στο έργο των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου  Γλυφάδας.



Για τις αγορές σας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 πηγη πηγη πηγη

ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ



































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια