ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΓΛΥΦΑΔΑ: «ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ Χ. Ν. ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΡΓΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ κα ΑΝΝΑ ΚΑΥΚΑ » (ΦΩΤΟ)

Τον Εμπορικός Σύλλογο Γλυφάδας τίμησε, στον πρόσωπο της  Προέδρου του κας . Άννας Καυκά, το ίδρυμα  Χ. Ν. Βαρβαρέσου, στην ετήσια Εκδήλωσή του, που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, 10 Μαρτίου, στο θέατρο Μελίνα Μερκούρη.
Η κα Καυκά ευχαρίστησε θερμά το Δ.Σ. του ιδρύματος για τον τιμητικό έπαινο που της απένειμε τονίζοντας  :

'' Όλοι μαζί στο Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας προσπαθούμε να αφυπνίσουμε στους Εμπόρους και Επαγγελματίες της πόλης μας τη θεμελιώδη Αξία της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, με στόχο την προσφορά στους αδύναμους συμπολίτες μας. Τη χρονιά που μας πέρασε, προσφέραμε 1.500 Χριστουγεννιάτικα δώρα σε παιδιά, γεμίσαμε 400 σχολικές τσάντες, κεράσαμε 250 κιλά γλυκά τους μαθητές των σχολείων μας, βοηθήσαμε δεκάδες οικογένειες με τρόφιμα. Και Συνεχίζουμε... ''
Ο αντιπρόεδρος του Ιδρύματος κ. Γ. Αγγελόπουλος και ο Γραμματέας κ. Ι. Μαργέλης επί σκηνής μας παρουσίασαν το θέμα της φετινής εκδήλωσης του ιδρύματος, που ήταν ένα αφιέρωμα στον Σύγχρονο Αριστοφάνη Γιώργο Σουρή, για τα 161 χρόνια από την γέννησή του (1853- 1919), καθώς και στην μικτή χορωδία του Δήμου Γλυφάδας, ένα εκπληκτικό μουσικό σύνολο εραστών της τέχνης.
Στο κατάμεστο από Γλυφαδιώτες θέατρο ήταν παρόντες ο Υπουργός Ναυτιλία Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης , ο Υπουργός Πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο Ευρωβουλευτής Γιώργος Παπανικολάου , ο Δήμαρχος Γλυφάδας Κώστας Κόκκορης κι ο Μητροπολίτης Γλυφάδας Βούλας Βουλιαγμένης Βάρης και Ελληνικού κ. Παύλος.








Για τις αγορές σας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 πηγη πηγη πηγη

ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ



































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια