ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΓΛΥΦΑΔΑ: «ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ 6Ο ΚΑΙ ΤΟ 14Ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ» (ΦΩΤΟ)



Δυο νέα σύγχρονα νηπιαγωγεία εγκαινιάστηκαν σήμερα παρουσία του Δημάρχου Γλυφάδας Κώστα Κόκκορη, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπρόσωπων της Περιφέρειας, του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων (Ο.Σ.Κ.) αλλά και κατοίκων της περιοχής. Την τελετή αγιασμού πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Γλυφάδας κ.κ. Παύλος.



Ο Δήμαρχος Κώστας Κόκκορης κατά την ομιλία του δήλωσε «είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί σήμερα εγκαινιάζουμε τη λειτουργία δύο νέων νηπιαγωγείων τα οποία θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής.  Σύντομα στο χώρο που στεγάζονταν τα δύο αυτά νηπιαγωγεία θα δημιουργηθούν δύο ακόμη, το 20ο  και 21ο ,δημιουργώντας περισσότερες δυνατότητες κάλυψης αναγκών. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλαν στη δημιουργία τους καθώς οι διαδικασίες ξεκίνησαν το 1987 όταν ο χώρος χαρακτηρίστηκε από την τότε δημοτική αρχή για τη δημιουργία σχολικών υποδομών  και ολοκληρώθηκαν σήμερα με τα εγκαίνια. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω το ανθρώπινο δυναμικό του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων καθώς και του Δήμου για την καθοριστική συμβολή τους στην υλοποίηση του έργου».
Η κατασκευή του έργου έγινε στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Αττικής 2007-2013 με τη μέθοδο της προκατασκευής και ήταν προϋπολογισμού 820.410,00 ευρώ.  




ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ &  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΓΚΑΙΝΙΑ














ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥΣ.... Η ΨΗΦΟΣ ΣΑΣ!!!

 ΦΙΕΗΚ.Ξ









ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια