ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΓΛΥΦΑΔΑ: Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ «ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ»

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα ο κ. Παπανικολάου και υποψήφιοι σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης «Η Γλυφάδας μας» συζήτησαν με τους εργαζομένους τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η συγκεκριμένη υπηρεσία της πόλης μας.


Ο κ. Παπανικολάου τόνισε τη σημασία του δημοτικού χαρακτήρα της υπηρεσίας καθαριότητας και την ανάγκη εύρυθμης λειτουργίας στο πλαίσιο του δήμου, σημειώνοντας την ανεπαρκή συντήρηση που γίνεται σήμερα σε ορισμένα μηχανήματα με αποτέλεσμα να μην λειτουργούν. Τέλος, ο υποψήφιος δήμαρχος υπογράμμισε πως ο ίδιος και η δημοτική παράταξη «η Γλυφάδα μας» θέτουν ψηλά το ζήτημα της υγιεινής και δεσμεύτηκε για την διενέργεια τακτικών, σε ετήσια βάση, ιατρικών εξετάσεων του προσωπικού αλλά και την αναβάθμιση των αποδυτηρίων και των χώρων υγιεινής.
«Οι άνθρωποι της υπηρεσίας καθαριότητας είναι εκείνοι που φροντίζουν καθημερινά για την πόλη μας. Η νέα δημοτική αρχή θα σταθεί με κάθε μέσο στο πλευρό τους» δήλωσε ο Γιώργος Παπανικολάου.



ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥΣ.... Η ΨΗΦΟΣ ΣΑΣ!!!





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια