ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΓΛΥΦΑΔΑ: Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ «ΠΡΟΑΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ»

Σε συνέχεια της πρόσφατης συνάντησης με τα αθλητικά σωματεία μπάσκετ της πόλης, ο υποψήφιος δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου παρουσιάζει 6 συγκεκριμένες άμεσες ενέργειες της νέας δημοτικής αρχής για την στήριξη της καλαθοσφαίρισης στην πόλη μας.



- Προχωράμε άμεσα στη συντήρηση και στη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων.
- Μετατρέπουμε δύο ανοιχτούς αθλητικούς χώρους σε κλειστούς (τύπου μπαλόνι) με σκοπό να καλυφθούν οι ανάγκες των συλλόγων της πόλης μας.
- Καθιερώνουμε τακτική επικοινωνία της Δημοτικής Αρχής και των αθλητικών συλλόγων της πόλης μας με σκοπό την συχνή ανταλλαγή απόψεων και την κάλυψη των αναγκών και των προβλημάτων που προκύπτουν.
- Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες για τη διοργάνωση διασυλλογικών δράσεων καθώς επίσης και δράσεων δημοσιότητας για την προώθηση του αθλητισμού στην πόλη μας.
- Μεριμνούμε για την παρουσία ιατρικού προσωπικού και φαρμακευτικού υλικού στους χώρους των αθλητικών εγκαταστάσεων.
- Αξιοποιούμε ευρωπαϊκούς πόρους από το πρόγραμμα Erasmus+ - όπου πλέον εντάσσεται ο αθλητισμός – και χρηματοδοτεί αθλητικές δράσεις και συνέργειες. Εκμεταλλευόμαστε το σύνολο των διαθέσιμων πόρων από τα κοινοτικά ταμεία για την αναβάθμιση των υφιστάμενων και τη δημιουργία νέων υποδομών.

Γιώργος Παπανικολάου
Υποψήφιος Δήμαρχος Γλυφάδας

Γούναρη 124 και Ασκληπιού, 16674, Γλυφάδα
Τηλ.: 2109639361, 2109639365 - Fax: 2109646396

 ΠΗΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια