ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ


Σε μια δήλωση από καρδιάς ο Δημήτρης Μπουντουτσίδης ανακοινώνει την υποψηφιότητα του για τις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές και τάσσεται στο πλευρό του Γιώργου Παπανικολάου.
Δίνοντας νέο αέρα στον συνδυασμό «η Γλυφάδα μας»  αφού αποτελεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια τον πλέον αγαπητό Δημοτικό σύμβουλό της Γλυφάδας και τον πιο μεγάλο υποστηρικτή της καθαρότητας στο Δημόσιο Βίο.


Παρακάτω παραθέτουμε την ανακοίνωση του καλή επιτυχία Φίλε Δημήτρη  
Δήλωση υποψηφιότητας στον συνδυασμό του Υποψηφίου Δημάρχου Γλυφάδας του Γιώργου Παπανικολάου «η Γλυφάδα μας»

 Όταν η πείρα και η αξιοσύνη των παλιών παντρεύεται με την μαχητικότητα, τον ενθουσιασμό, την φλόγα και τις ικανότητες των νέων.
Όταν ενώνονται δυνάμεις πέρα και πάνω από κόμματα.
Όταν παραμερίζονται μικροκομματικές, μικρόψυχες και πολιτικές σκοπιμότητες στην Τοπική Αυτοδιοίκηση (μακάρι να αποκτήσει κινηματικό χαρακτήρα).
Όταν έχεις ως βασικούς πυλώνες. Την αλληλεγγύη, την κοινωνική δικαιοσύνη, την διαφάνεια, την εντιμότητα, την ανάπτυξη, την συμμετοχή, την νομιμότητα, την εργατικότητα.
Όταν ένας νέος άνθρωπος, με παιδεία αρχαίας ελληνικής κληρονομιάς, με όραμα, με ευγένεια, με επιστημονική κατάρτιση, με κουλτούρα ευρωπαϊκή και παιδεία ελληνική δέχεται να συνδιαμορφώσει με τους συνεργάτες του το παρόν και το μέλλον της πόλης του  Και,
Τέλος

Όταν ένας πρώην Δήμαρχος, γιατρός με ιστορία διαχρονική τόσο επιστημονική όσο και κοινωνική, συμμετέχει ως απλός Δημοτικός Σύμβουλος σε ένα συνδυασμό με επικεφαλή έναν νέο άνθρωπο διεκδικώντας το τιμητικό αξίωμα μόνον του Δημοτικού Συμβούλου δια μέσω της ψήφου των συμπολιτών του ΞΕΠΕΡΝΩΝΤΑΣ τον ίδιο του τον εαυτό Τότε, 
ΕΣΥ που
Πιστεύεις σε αλλαγή νοοτροπίας, αλλά και εσύ ο δύσπιστος, ΣΤΗΡΙΞΕ αποφάσεις που σε βάθος χρόνου με την συμπαράσταση σου ανατραπούν:
- Οι Πρακτικές χρυσοκανθάρων
- Οι Καθεστωτικές αντιλήψεις και
-  Ο Φαύλος κύκλος για να διαμορφώσεις τα νέα δεδομένα στο χώρο της  Τοπικής Αυτοδιοίκησης και που ξέρεις!  Ίσως και της πολιτικής!.


Δημήτρης Μπουντουτσίδης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος 
Στο συνδυασμό του Γιώργου Ππαπανικολάου “η Γλυφάδα μας“.
2-4-2014



Για τις αγορές σας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 σδωκξσω ήεφσαφγνλβκ

ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια