ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΓΛΥΦΑΔΑ: ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ «ΜΕ ΤΟ ΜΥΣΤΡΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ….. ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ!»

Θυμίζοντας άλλες εποχές, ο απερχόμενος Δήμαρχος έχει επιδοθεί σε μια επιχείρηση προεκλογικών εντυπώσεων, παραποίησης της αλήθειας και υποσχέσεων.


·      Εγκαινιάζει, στις 11/4/14, τους «Αθλητικούς και Πολιτιστικούς χώρους στο 6ο Γυμνάσιο και το 6ο Λύκειο Γλυφάδας» (δύο κλειστά για αθλητισμό και πολιτισμό στην Περιοχή Καρβελά), καθώς και τα 6ο και 14ο Νηπιαγωγεία στην οδό Παμβώτιδος. Τα έργα αυτά κατασκεύασε ο ΟΣΚ και δρομολογήθηκαν πριν 10 χρόνια, μετά από αγώνες και ενέργειες της Ένωσης Γονέων σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων.
·      Καπηλεύεται έργα που κατασκεύασαν άλλοι φορείς, διαφημίζοντάς τα σε φυλλάδιά του ως δικά του. Τέτοια είναι τα προαναφερθέντα έργα του ΟΣΚ, η κατασκευή του κεντρικού αγωγού ομβρίων στην Τερψιθέα και η Πλατεία Χαρίτων που τα κατασκευάζει ή πρόκειται να τα κατασκευάσει η Περιφέρεια Αττικής κ.α.
·      Παρουσιάζει, επίσης σε φυλλάδιά του, ότι έγιναν έργα που δεν έχουν γίνει, όπως π.χ. κάποιο πάρκο στις οδούς Δημελά – Ποσειδώνος – Επαμεινώνδα – Ηφαίστου ή ένας παιδότοπος στις οδούς Δημελά – Τυρταίου – Μήδειας – Ηρακλείτου.
·      Δηλώνει ότι ξεκίνησαν τα έργα περιμετρικά του Γκολφ. Στην πραγματικότητα πρόκειται για μια απ’ ευθείας ανάθεση ύψους 20.000€, μόνο και μόνο για να φανεί ότι κάτι γίνεται, όταν το πραγματικό έργο είναι της τάξης των 5,5 εκατ. €, είχε υποβληθεί από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή στην Περιφέρεια Αττικής, δεν υλοποιήθηκε και ο ίδιος δεν το προχώρησε.
·      Καυχιέται ότι επι των ημερών του ασφαλτοστρώθηκαν 22 χιλιόμετρα οδών εμβαδού 146.000τ.μ. Δεν λέει όμως ότι αυτά κόστισαν στο Δήμο 3,5 εκατ. € περίπου, όταν προ της θητείας του, ασφαλτοστρώσεις ίδιου εμβαδού κόστισαν τα μισά χρήματα. Την ίδια περίοδο που είναι Δήμαρχος και ξοδεύονται τόσα επιπλέον χρήματα για ασφαλτοστρώσεις, δεν λειτούργησε ούτε ένας παιδικός σταθμός.
·      Εκδίδει, ξοδεύοντας χρήματα του Δήμου, ενημερωτικό έντυπο με τίτλο «Γλυφάδα, ο τόπος μας», με το πρόσφατο τεύχος καθαρά προεκλογικό, δαπανώντας χιλιάδες ευρώ, που πληρώνουν όλοι οι Γλυφαδιώτες. Όταν πριν 2 χρόνια η Πρόεδρος των ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ Αθηνά Λυγνού ζήτησε τουλάχιστον το έντυπο αυτό να δίνει χώρο σε όλες τις απόψεις και όλους του πολίτες, απέρριψε την πρόταση προκλητικά.
·      Εξακολουθεί να προκαλεί, ακόμα και την κοινή λογική, ισχυριζόμενος ότι τα έγγραφα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, που εκδόθηκαν στις 17/4/14 και 1/4/14 και του ζητούν να προχωρήσει τώρα σε εκταφές και να απομακρύνει τις αυθαίρετες κατασκευές από το χώρο που καταπάτησε για νεκροταφείο, αφορούν σε χρονική περίοδο πριν την ψήφιση της τροπολογίας στις 6/2/14!
Όλα τα παραπάνω και πολλά άλλα, επιβεβαιώνουν ότι ο απερχόμενος Δήμαρχος έχει την αντίληψη και λειτουργεί με τις παλαιοκομματικές πρακτικές του επιπέδου «και ποτάμια θα σας φέρουμε και παιδιά θα σας κάνουμε». Όλη η θητεία του πέρασε χωρίς την εφαρμογή σοβαρού προγράμματος, με ιεράρχηση των αναγκών. Αποδείχθηκε ότι ο ίδιος δεν έχει καμία σχέση με το σύγχρονο μοντέλο Δημάρχου και Δημοτικής Αρχής που απαιτούν οι καιροί, ώστε να διοικούνται δημοκρατικά και με αναπτυξιακό σχεδιασμό οι Δήμοι.
Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, με τις ανάγκες της κοινωνίας σε πρώτη προτεραιότητα και Ριζική αλλαγή στο Δήμο μας, ψηφίζουμε ΑΘΗΝΑ ΛΥΓΝΟΥ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ.
Με εκτίμηση
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
«ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»


Για τις αγορές σας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 πηγηπηγηπηγη

ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ











































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια