ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

Το βράδυ της Παρασκευής  16 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Καραϊσκάκη η κεντρική προεκλογική του συνδυασμού «ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ - ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ».




Στη συγκλονιστική συγκέντρωση που ήταν η μεγαλύτερη που πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Καραϊσκάκη σε αυτές τις εκλογές, οι συγκεντρωμένοι Τερψιθιώτες (και όχι οι περιφερόμενοι οπαδοί) έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα νίκης και ανατροπής.
Βροντοφώναξαν την απόφαση των Γλυφαδιωτών να στείλουν στο πολιτικό περιθώριο, αυτούς που οδήγησαν έναν ολόκληρο λαό και τη νεολαία μας στη χρεοκοπία και στην υποτέλεια, στη φτώχεια, στην ανεργία και στο κοινωνικό περιθώριο. 
Βροντοφώναξαν την απόφασή τους την Κυριακή να ανατρέψουν το πολιτικό σκηνικό στη Γλυφάδα αλλά και στην Περιφέρεια Αττικής.
Το συντονισμό της εκδήλωσης έκανε η απολυμένη δημοσιογράφος της ΕΡΤ Μάχη Νικολάρα η οποία και διάβασε ένα ποίημα του πρόσφατα χαμένου ποιητή Άρη Ταστάνη.
Κεντρικός ομιλητής ήταν ο υποψήφιος δήμαρχος Τάσος Ταστάνης ο οποίος ανέπτυξε τα βασικά σημεία του προγράμματός μας και κάλεσε τους Γλυφαδιώτες να ανατρέψουν το απαράδεκτο σκηνικό που επικρατεί στο δήμο μας, για να σταματήσει να είναι γκρίζα η ζωή μας και μαύρο το μέλλον το δικό μας, της νεολαίας και των παιδιών μας.
Στην εκδήλωση χαιρέτησαν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές με το ΣΥΡΙΖΑ Σάββας Ρομπόλης και Σωτήρης Μάρταλης, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο της Ρένας Δούρου «ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ» Παναγιώτης Αθανασιάδης καθώς και ο συντονιστής των Οικολόγων – Πράσινων  Γιάννης Τσιρώνης. Επίσης, στην εκδήλωση χαιρέτησε ο Ανδρέας Δαμιανάκης και η Νάντια Βαλαβάνη Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Κλείνοντας τη συγκλονιστική εκδήλωση, κάλεσε στην εξέδρα το σύνολο του δυναμικού ψηφοδελτίου μας και ευχαρίστησε από καρδιάς  τους συμπολίτες μας που μας στηρίζουν και που με την ψήφο τους θα δώσουν τη νίκη στην κάλπη της Κυριακής.
  Μαζί ανατρέπουμε! -  Μαζί δημιουργούμε!
ΤΑΣΟΣ ΤΑΣΤΑΝΗΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος Γλυφάδας
 Κ. Αθανάτου 22 Γλυφάδα τηλ. 210.96.24.294
www. anatropistiglyfada.com και https://www.facebook.com/AnatropiGlyfada













ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ





































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια