ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΔΑΜΙΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΑΣΟ ΤΑΣΤΑΝΗ

Η δημοτική μας κίνηση με ιδιαίτερη τιμή  ανακοινώνει προς τους συμπολίτες μας και τα τοπικά ΜΜΕ, την αμέριστη υποστήριξη και συστράτευση με το συνδυασμό μας, την οποία εκφράζει απερίφραστα με ανακοίνωσή του ο συμπολίτης μας Γιατρός και πρώην δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Δαμιανάκης.
          

  Η διαδρομή του Ανδρέα Δαμιανάκη είναι πασίγνωστη στην πόλη μας και τους Γλυφαδιώτες. Τόσο για την επιστημονική του προσφορά, όσο και για τη σταθερά προσηλωμένη στις προοδευτικές αρχές πολιτική παρουσία του  για το καλό του δήμου μας και των δημοτών.
            Ο Ανδρέας Δαμιανάκης, σε αντίθεση με τους κάθε λογής γυρολόγους που με ευκολία μεταπηδούν από συνδυασμό σε συνδυασμό, με τη μεστή πολιτική δήλωσή του, ενώνει τις δυνάμεις του με την «ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ – ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» δηλώνοντας απερίφραστα ότι στηρίζει, συντάσσεται και συστρατεύεται με την παράταξή μας «και τον υποψήφιο δήμαρχο Τάσο Ταστάνη, για τη ριζική ανατροπή των κατεστημένων νοοτροπιών και αντιλήψεων της αδιαφάνειας και της συναλλαγής, του ωχαδελφισμού και του ραγιαδισμού, που διαπερνούν μέγα τμήμα του πολιτικού μας φάσματος. Για να φυσήξει επιτέλους καθάριος άνεμος που θα σαρώσει τα ιδιοτελή συμφέροντα των ολίγων για το κοινό όφελος των πολλών, για το καλό του δήμου μας και των δημοτών»
Γλυφάδα 6 Μαΐου 2014

ΤΑΣΟΣ ΤΑΣΤΑΝΗΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος Γλυφάδας

Ακολουθεί η επιστολή στήριξης του Ανδρέα Δαμιανάκη
Γλυφάδα 5/5/2014
            Λόγοι προσωπικοί και οικογενειακοί, δεν μου επέτρεψαν να διεκδικήσω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος την ψήφο του Γλυφαδιώτικου λαού, ανταποκρινόμενος στην τιμητική πρόταση-πρόσκληση που μου έγινε από την παράταξη «ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ».
            Παρά ταύτα, δηλώνω απερίφραστα ότι στηρίζω, συντάσσομαι και συστρατεύομαι με την ως άνω παράταξη και τον υποψήφιο δήμαρχο Τάσο Ταστάνη, για τη ριζική ανατροπή των κατεστημένων νοοτροπιών και αντιλήψεων της αδιαφάνειας και της συναλλαγής, του ωχαδελφισμού και του ραγιαδισμού, που διαπερνούν μέγα τμήμα του πολιτικού μας φάσματος. Για να φυσήξει επιτέλους καθάριος άνεμος που θα σαρώσει τα ιδιοτελή συμφέροντα των ολίγων για το κοινό όφελος των πολλών, για το καλό του δήμου μας και των δημοτών.
            Για να στείλουμε ηχηρό μήνυμα στους «yes men», τους καρπαζοεισπράκτορες της τρόικας και της διαπλοκής, σ’ όλους εκείνους που εξακολουθούν να πιστεύουν ότι η Πατρίδα μας είναι φέουδο, τσιφλίκι και προτεκτοράτο της ντόπιας και ξένης ολιγαρχίας και που προσπαθούν να τη μετατρέψουν σε σύγχρονη μπανανία και να τους πούμε με μια φωνή:
«Ως εδώ και μη παρέκει. Ο λαός δεν αντέχει άλλο στα βάρβαρα και απάνθρωπα μέτρα της λιτότητας, στις απολύσεις και στα χαράτσια (κεφαλικός φόρος κατά την περίοδο της Τουρκοκρατίας) που οδηγούν στην ανέχεια και την εξαθλίωση του. Δεν αντέχει να βλέπει τα παιδιά του να παίρνουν το δρόμο της ξενιτειάς. Δεν αντέχει άλλες ανθρωποθυσίες είτε άμεσα λόγω των αυτοκτονιών (εκεί τους οδηγεί η απόγνωση) είτε λόγω της δραματικής υποβάθμισης της υγείας τους.
Να πούμε ένα βροντερό όχι στη φτώχεια και τη μιζέρια, στην  εκχώρηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων (εθνικών, κοινωνικών και εργασιακών(, στην καταπάτηση του συντάγματος, στην εκποίηση και απεμπόληση της εθνικής μας περιουσίας(έβγαλαν στο σφυρί τα πάντα) και στην καταρράκωση, εν τέλει, της συλλογικής και ατομικής μας αξιοπρέπειας και ευτυχίας.
Μετά τιμής Ανδρέας Δαμιανάκης
Γιατρός, πρώην δημοτικός σύμβουλος Γλυφάδας


Μαζί ανατρέπουμε!  - Μαζί δημιουργούμε!
ΤΑΣΟΣ ΤΑΣΤΑΝΗΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος Γλυφάδας
Κ. Αθανάτου 22 Γλυφάδα (δίπλα στα ΕΛΤΑ) τηλ. 210.96.24.294
www. anatropistiglyfada.com


Για τις αγορές σας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 λωηξ πηγη πηγη

ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ





























Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια