ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΈΡΓΟΥ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΠΕ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ»

Απολογισμό με θέμα «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (ΤΠΕ) ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ» που υλοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Δήμο Γλυφάδας, κατέθεσε ο Μιχάλης Χάλαρης, Ειδικός Σύμβουλος Πληροφοριακών Συστημάτων.




Στον απολογισμό αποτυπώνεται η προσπάθεια των τελευταίων τριών ετών για τη σχεδίαση και υλοποίηση έργων εκσυγχρονισμού της λειτουργίας του Δήμου Γλυφάδας και την παροχή νέων ψηφιακών υπηρεσιών για την εξυπηρέτηση του Δημότη.

Σύμφωνα με τον απολογισμό, η ψηφιακή Υποδομή που έχει αναπτυχθεί σήμερα κρίνεται ως ιδιαίτερα σημαντική και μία ενδεχόμενη συνεχής βελτίωση της την επόμενη δημαρχιακή θητεία με τους ίδιους ρυθμούς, αναμένεται να φέρει το Δήμο Γλυφάδας σε πρωτοπόρα θέση στην αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών και την εξυπηρέτηση του Δημότη.

Η τεχνολογική αναβάθμιση της εσωτερικής λειτουργίας του Δήμου αλλά και των παρεχόμενων προς τους Δημότες υπηρεσιών, είναι αποτέλεσμα της εποικοδομητικής συνεργασίας της Δημοτικής Αρχής και του Τμήματος Μηχανογραφικού Κέντρου. Η συνεργασία αυτή είχε σαν αποτέλεσμα την ανάπτυξη βέλτιστων πρακτικών  ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και τη χάραξη μελλοντικών ενεργειών για ακόμη αποτελεσματικότερη αξιοποίηση των ΤΠΕ στο Δήμο Γλυφάδας.

Ο απολογισμός θα είναι σύντομα διαθέσιμος και στην Αγγλική Γλώσσα.

Επισυνάπτεται ο απολογισμός έργου ΤΠΕ (αρχείο PDF)

  
 ΠΗΓΗ



Για τις αγορές σας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 ηγκ λκξηκ.ξβ /κφδνσδ

ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ





























Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια