ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΓΛΥΦΑΔΑ: ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ «ΟΙ ΓΛΥΦΑΔΙΩΤΕΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΘΗΝΑ ΛΥΓΝΟΥ- ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ»

Καθημερινά επιβεβαιώνονται οι δεσμοί εμπιστοσύνης και αναγνώρισης της Αθηνάς Λυγνού και των ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ από τους Γλυφαδιώτες, που δηλώνουν αποφασισμένοι να την αναδείξουν Δημοτική Αρχή.  Αυτό είναι το δυνατό μήνυμα που βγαίνει μέσα από κάθε επαφή της υποψηφίας Δημάρχου και των συνεργατών της, στα πλαίσια του προγράμματος περιοδειών, επισκέψεων σε χώρους εργασίας και συναντήσεων με φορείς που είναι σε εξέλιξη.


Κέντρο Τέχνης Γλυφάδας: Στα εγκαίνια της έκθεσης Ζωγραφικής και Κεραμικής του Κέντρου Τέχνης « Michelangelo » παρευρέθηκε η υποψήφια Δήμαρχος Αθηνά Λυγνού στις 12/4/14, επικεφαλής πολυμελούς αντιπροσωπείας των ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ Την ξενάγισή τους ανέλαβε η ιδιοκτήτρια της σχολής, σπουδαία ζωγράφος και γλύπτρια, αλλά και υποψήφια Δημ. Σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο της Αθηνάς Λυγνού κ. Μαργαρίτα Ράντεβα.  Τα εκθέματα ήταν έργα των ενηλίκων μαθητών της σχολής και σαφέστατο δείγμα του υψηλού επιπέδου της.  Με την παρουσία μας εδώ,δήλωσε η Αθηνά Λυγνού, θέλουμε να τονίσουμε το ενδειαφέρον μας για τις τέχνες και την ανάγκη να γίνει η Γλυφάδα κέντρο  του πολιτισμού .
Εργαζόμενοι καθαριότητας και συνεργείων του Δήμου: Χαρακτηριστικό της συνάντησης, που έγινε στις 16/4/14, ήταν η ουσιαστική συζήτηση που κυριάρχησε και η οποία επεκτάθηκε πέρα από τα προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους και σε πολλά θέματα της πόλης.  Η Αθηνά Λυγνού αναφέρθηκε στις απαράδεκτες συνθήκες εργασίας, στο αποτυχημένο σύστημα ανακύκλωσης και την ανάγκη αντικατάστασής του με διαλογή στην πηγή και αποτροπή παραχώρησης της διαχείρισης των απορριμάτων σε εργολαβικά συμφέροντα, στην αποδωτική και οργανωμένη αξιοποίηση των συνεργείων, τη στήριξη στα δίκαια αιτήματα του σωματείου τους. Επίσης, μετά από σχετικές ερωτήσεις, ανέπτυξε τις θέσεις των ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ για το νεκροταφείο, την προστασία του βουνού, την παραλία, το Μητροπολιτικό Πάρκο κ.α.
Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας: Η συνάντηση έγινε στις 24/4/14 και σ’ αυτήν αναδείχθηκαν, εκ μέρους του Αστυνομικού Υποδιευθυντή κ. Β. Βράντζα, οι ελλείψεις σε προσωπικό και οι δύσκολες συνθήκες μέσα στις οποίες συντελούν το έργο τους ως αστυνομικοί, ιδιαίτερα τώρα που έχουν επιφορτιστεί και με τα καθήκοντα της Δημοτικής Αστυνομίας, τη μη επαρκή κάλυψη του τομέα της ασφάλειας των πολιτών κ.α.  Η Αθηνά Λυγνού τόνισε την αντίθεσή της στη διάλυση της Δημοτικής Αστυνομίας και δήλωσε ότι ως Δημοτική Αρχή θα επιδιώξει στενή συνεργασία με τα Αστυνομικά Τμήματα της Γλυφάδας για θέματα αρμοδιότητάς τους και κοινού ενδειαφέροντος.  Επίσης εξέφρασε το ενδειαφέρον της να συμβάλλει στη  βελτίωση της κατάστασης στα Αστυνομικά Τμήματα.
Πυροσβεστική: Σέ γνώριμο περιβάλλον,δεδομένου ότι στο παρελθόν υπήρξε καλή συνεργασία για την αναδάσωση και προστασία του βουνού, έγινε στις 25/4/14 η επίσκεψη στο 8ο Πυροσβεστικό Σώμα στο Ελληνικό, όπου υπηρετούν πολλοί Γλυφαδιώτες. Ο υποδιοικητής κ. Σ. Κωσταράς αναγνώρισε τη συμβολή της Αθηνάς Λυγνού και των ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ καθώς και του Σώματος Εθελοντών Γλυφάδας, εξέθεσε τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν στο Σώμα και την υπεράνθρωπη προσπάθεια που καταβάλλουν οι πυροσβέστες για να ανταποκριθούν στις μεγάλες υποχρεώσεις, συχνά αβοήθητοι.  Η Αθηνά Λυγνού συμφώνησε μαζί του, άσκησε κριτική στη Δημοτική Αρχή για την έλλειψη σχεδίου πολιτικής προστασίας, αλλά και τη μη αξιοποίηση του σχεδίου Πυροπροστασίας που έχουν από χρόνια καταθέσει στο Δήμο οι ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ.  Ακόμα δήλωσε την αμέριστη στήριξή της στους πυροσβέστες και τη δεδομένη θέλησή της για ουσιαστική συνεργασία.
Περιοδείες σε γειτονιές και εμπορικούς δρόμους: Συνεχίστηκαν και οι περιοδείες της Αθηνάς Λυγνού και κλιμακίων υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων σε γειτονιές και εμπορικούς δρόμους της πόλης, όπως η Β. Ηπείρου, η Αθανάτου, η Ελ. Ανθρώπου, η Γ.Γεννηματά, η Γούναρη, η Α. Παπανδρέου και πολλοί δρόμοι του εμπορικού κέντρου της Γλυφάδας.  Παντού ήταν θερμή η ανταπόκριση κατοίκων και καταστηματαρχών με έντονο ενδειαφέρον για το πρόγραμμα και τις θέσεις των ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ. Πολύ θετική ήταν και η ανταπόκριση των καταστηματαρχών και των επαγγελματιών της πόλης για το έντυπο με τη δήλωση της Αθηνάς Λυγνού, σχετικά με τα προβλήματα του κλάδου, τη στήριξη των αιτημάτων τους και τη δέσμευση για μείωση των δημοτικών τελών κατά 20%.  ΟΙ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ είναι η μόνη Δημοτική Παράταξη που έχει εκδώσει τέτοιο έντυπο. 
Σε όλες τις περιοδείες οι πιο πολλοί έλεγαν με κατηγορηματικό τρόπο.  Σας γνωρίζουμε, γνωρίζουμε τους αγώνες σας, σας εμπιστευόμαστε και σας ψηφίζουμε για να είστε η επόμενη Δημοτική Αρχή της πόλης!  

Με εκτίμηση

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
«ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»










Για τις αγορές σας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 πηγη πηγη πηγη

ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
















































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια