ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΟΥΜΕΛΑ ΣΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ

Δημήτρης Μελισσανίδης, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Μελίνα Ασλανίδου, Νίκος Βέρτης, Νίκος Μουρατίδης, Λευτέρης Πανταζής, Λιζέτα Νικολάου…..  Όλοι οι Πόντιοι επί ποδός για τριήμερη επετειακή γιορτή στην καρδιά του καλοκαιριού.



Η Ένωση Ποντίων Νικαίας – Κορυδαλλού σας προσκαλεί στην 2η Επετειακή Εκδήλωσή της, στο μεγάλο ραντεβού των Ποντίων, που καθορίστηκε για Παρασκευή13, Σάββατο 14 και Κυριακή15 Ιουνίου, στον περιβάλλοντα χώρο του Κατράκειου Θεάτρου Νίκαιας.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν χορευτικά συγκροτήματα από όλη την Αττική, και διάσημοι λαϊκοί και πόντιοι καλλιτέχνες στο τραγούδι.
Μουσική, χορός, φαγητό και ποτό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η έναρξη όμως των εκδηλώσεων θα γίνει την Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014 και ώρα 19:00 με την υποδοχή της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Σουμελά από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νικαίας κ.κ. Αλέξιο στην πλατεία Χαλκηδόνας στην Νίκαια. Θα ακολουθήσει λιτανεία μέχρι τον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων, πλησίον του χώρου της εκδήλωσης, όπου θα παραμείνει για προσκύνημα για όλη την διάρκεια του 3ημέρου.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, η Ένωση θα συλλέξει τυποποιημένα τρόφιμα και φάρμακα, προκειμένου να ενισχύσει την δράση του Κοινωνικού Παντοπωλείου & Φαρμακείου του Δήμου μας.

ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ

ΝΙΚΑΙΑΣ- ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ




Για τις αγορές σας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 πηγη πηγη πηγη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια