ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ: ΚΑΤΣΑΜΠΑ ΓΕΩΡΓΙΑ

Koρυφαία Βράβευση για την Κατσάμπα Γεωργία στην 23η Έκθεση Σπουδαστών Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας


Επειδή οι καλύτεροι πρέπει να επιβραβεύονται ,  ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ Γλυφάδας, τίμησε τους αριστεύσαντες  σπουδαστές  της Ακαδημαικής Χρονιάς 2013-2014, δημιουργώντας μια ξεχωριστή νότα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της 23ης Έκθεσης   Σπουδαστών στις 17 Ιουνίου 2014..
Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στις Νέες Εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ Νοτίων Προαστίων,  παρουσία του Προέδρου του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, κ. Σοφοκλή Ξυνή , των γονέων και συμφοιτητών των σπουδαστών, σημαντικών εταιρειών και εκπροσώπων  από τον επιχειρηματικό κόσμο αλλά και πλήθος κόσμου που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση.

Μεταξύ των αριστευσάντων σπουδαστών, ήταν και η κόρη γνωστού επιχειρηματία που διατηρεί την επιχείρηση KLINOSTROM ΚΑΤΣΑΜΠΑ ΑΕ στον Δήμο Αργυρούπολης-Ελληνικού, η Κατσάμπα Γεωργία, η οποία είναι τελειόφοιτη στο 1ο έτος Οικονομίας & Διοίκησης, φιλοδοξώντας  να μπει στον Επιχειρηματικό Στίβο αμέσως μόλις ολοκληρώσει τις σπουδές της και την πρακτική άσκηση.

Την βράβευση, για την πραγματικά αξιόλογη εργασία που παρουσίασε η νεαρή σπουδάστρια, αλλά για την εν γένει  παρουσία της κατά την Ακαδημαϊκή Χρονιά  που μας πέρασε, πραγματοποίησε ο  κ. Παναγιώτης Αγγελιδάκης , Υπεύθυνος Πωλήσεων & Δημοσίων Σχέσεων της Εταιρείας Business Solutions ο οποίος εξήρε την Γεωργία για τις επιδόσεις και το ήθος της  και ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία με την αποφοίτηση.

Γλυφάδα  17 Ιουνίου 2014



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια