ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

«ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ» Ο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΝΟΜΑΡΧΗΣ – ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ!

Να αντικαταστήσει σε χρόνο ρεκόρ το νομάρχη της Περούτζια Αντόνιο Ρεπούτσι αποφάσισε ο Ιταλός υπουργός Eσωτερικών Αντζελίνο Αλφάνο μετά τις προκλητικές δηλώσεις του τελευταίου.


Συγκεκριμένα, ο πρώην νομάρχης σε δημόσια συζήτηση η οποία οργανώθηκε την περασμένη Παρασκευή είχε προβεί σε ακραίες δηλώσεις λέγοντας πως «όταν μια μητέρα δεν καταλαβαίνει ότι ο γιος της παίρνει ναρκωτικά, καλύτερα να αυτοκτονήσει», διότι «ο καρκίνος αυτός αναπτύσσεται μέσα στις οικογένειες».
«Το κράτος δεν μπορεί να λειτουργήσει ως οικιακή βοηθός των ιταλικών οικογενειών», είχε προσθέσει ο Ρεπούτσι.
Η οργισμένη αντίδραση των χιλιάδων χρηστών του διαδικτύου και η έμφαση που δόθηκε στο θέμα από τον Τύπο, οδήγησε την ιταλική κυβέρνηση, με την παρότρυνση του ίδιου του πρωθυπουργού Ματέο Ρέντσι να λάβει άμεσα μέτρα.
Οι φράσεις του νομάρχη της Περούτζια είναι απαράδεκτες, είναι αδιανόητο να τις προφέρει ένας δημόσιος λειτουργός. Είμαι ευγνώμων στον υπουργό Εσωτερικών για το ότι δραστηριοποιήθηκε χωρίς δισταγμούς», έγραψε στο Twitter o Ρέντσι.
Στην ίδια συνέντευξη Τύπου, τέλος, ο μέχρι χθες νομάρχης πρόσθεσε ότι «αν είχε πιει και του είχαν αφαιρέσει το δίπλωμα, ο πατέρας του θα του είχε κόψει το κεφάλι και καλό θα ήταν να αρχίσουν να το κάνουν κάποιοι άλλοι γονείς, ώστε να δώσουν το καλό παράδειγμα».



Για τις αγορές σας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 πηγη πηγξ πηγη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια