ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΡΗΝΗ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΤΕΙ ΤΩΡΑ Η ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ ΚΑΙ Η ΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΜΑΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!

Η δημοτική κίνηση «Ανατροπή στη Γλυφάδα – Αγωνιστική Ριζοσπαστική Συνεργασία» καταγγέλλει την θηριωδία  του ισραηλινού στρατού στη Λωρίδα της Γάζας εναντίον του παλαιστινιακού άμαχου πληθυσμού. Το ισραηλινό κράτος (τοποτηρητής των ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών) εξευτελίζει, συλλαμβάνει και καταπατά καθημερινά τα δικαιώματα του παλαιστινιακού πληθυσμού σε όλη τη Δυτική Όχθη προκαλώντας επίσης πολλούς θανάτους.


Καλεί το Δημοτικό Συμβούλιο και τους πολίτες της Γλυφάδας να καταδικάσουν τους βομβαρδισμούς από ξηρά, θάλασσα και αέρα, εναντίον του παλαιστινιακού άμαχου πληθυσμού στη Λωρίδα της Γάζας. Οι πολίτες της Γλυφάδας ζητούν την άμεση κατάπαυση του πυρός όπως και την άρση του αποκλεισμού που υφίσταται η Λωρίδα της Γάζας εδώ και πάνω από μια δεκαετία.
Επιπλέον ζητούν να ανοίξουν τα συνοριακά περάσματα για να διευκολυνθεί η μετακίνηση του πληθυσμού, η είσοδος ιατρικών ομάδων, φαρμάκων και τροφίμων, η αποκατάσταση των τραυμάτων από τις ισραηλινές επιθέσεις σε σωματικό, ηθικό και ψυχολογικό επίπεδο που υφίσταται ο άμαχος πληθυσμός της Γάζας, και ειδικά ο παιδικός πληθυσμός  και να ανοίξει ο δρόμος του διαλόγου μεταξύ Παλαιστινίων και ισραηλινών για να επιτευχθεί η ειρήνη, δίκαιη και διαρκής, ως λύση στη σύγκρουση.
Καλούμε όλους τους πολίτες της Γλυφάδας Πέμπτη 31 Ιουλίου στις 7 μ.μ.,  στην Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα και στη συνέχεια σε πορεία προς τα γραφεία της ΕΕ για να διαδηλώσουμε την αντίθεση μας στη συνεχιζόμενη σφαγή στη Γάζα και να  απαιτήσουμε από την ελληνική κυβέρνηση να διακόψει κάθε σχέση με την Ισραηλινή κυβέρνηση.

Καμιά συνεργασία με το ισραηλινό απαρτχάιντ και την ισραηλινή κατοχή!
Νίκη στην Παλαιστινιακή Αντίσταση και Ιντιφάντα!
Λευτεριά στην Παλαιστίνη!




πηγη πηγη πηγη

 πηγηπηγη πηγη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια