ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΑΓΝΩΣΤΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΤΗΣ ΑΓΡΙΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ - ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΟΡΓΗ ΑΔΕΡΦΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ Δ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ: «ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΝΑΖΙ»

Λίγες μόνο ώρες μετά την είδηση της δολοφονίας των δύο νεαρών εθνικιστών, του 25χρονου Κων. Σγούρου από την Καλαμάτα και του 26χρονου Επαγγελματία Οπλίτη, Δεκανέα Ι. Κομμάτη από την Σάμο, στη Μάνη και η Αστυνομία έχει στα χέρια της τους δύο δράστες ενός εγκλήματος, τα αληθινά κίνητρα του οποίου παραμένουν άγνωστα και σκοτεινά.
 

Εντύπωση και πολλά ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι οι δύο μυώδεις άνδρες φέρονται να βασανίστηκαν με άγριο ξυλοδαρμό και να εκτελέστηκαν πισώπλατα και εξ επαφής ενώ βρίσκονταν πεσμένοι στο έδαφος από δύο μόνο 19χρονους.
 
Την ίδια ώρα τα συγγενικά πρόσωπα των δύο θυμάτων μιλούν για δύο νεαρούς με μεγάλη αγάπη στην πατρίδα και τα ελληνικά ιδεώδη, που δεν είχαν διαφορές ούτε προστριβές με κανέναν και απορρίπτουν εικασίες και σενάρια που τους προσάπτονται.
 
Τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης πέρασε την πόρτα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας και ο δεύτερος φερόμενος ως δράστης, της στυγερής δολοφονίας των δύο αντρών στη Μάνη, συνοδεία του συνηγόρου του. 
 
Εν τω μεταξύ ο αδελφός του Κων. Σγούρου, Γιώργος Σγούρος, ξέσπασε την δικαιολογημένη οργή του αναφερόμενος στη χθεσινή αθλιότατη και προκλητικότατη ανάρτηση του ευρωβουλευτή, πλέον, του ΣΥΡΙΖΑ στο twitter, όπου έκανε λόγο για "δολοφονία δύο Ναζί"...



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια