ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ

Του Γιάννη Κουρδομένου

Τις τελευταίες ημέρες και ώρες γινόμαστε μάρτυρες της συσσωρευμένης καφρίλας που διέπει πλέον σήμερα μια φάρα νεοελλήνων με αφορμή τον ΕΝΦΙΑ. 


Ο κάθε ''πίτουρας'' εκφράζει την προσωπή του άποψη για συσσωρευμένο πλούτο- γιατί ένα κεραμίδι που κατέχει ο νεοέλληνας είναι συσσωρευμένος πλούτος - άρα αδιακρίτως πρέπει όλοι να φορολογηθούν και να παρέχουν.

Παρέχεις όταν έχεις τη δυνατότητα.Όταν δεν υπάρχει η δυνατότητα, γιατί είμαστε σε μια χώρα που ρήμαξαν πολιτικοί  ΝΔ&ΠΑΣΟΚ και οι διορισμένοι τους, και σήμερα έχουμε περίπου δυο εκατομμύρια ανέργους, ποιός είναι ο συσσωρευμένος πλούτος ρε πίτουρες; Tο κεραμίδι που στεγάζει τα εκατομμύρια νεοελλήνων που βιώνουν το διευρυμένο καφριλίκι λωποδυτών;

Πρέπει να γίνουν όλοι λωποδύτες ώστε να παρέχουν φόρους σε συμμορίτες πολιτικούς και τους κάφρους μεγαλοεργολάβους που ρήμαξαν τη χώρα μας;

Θεωρώ ότι έρχεται ο καιρός και διαμορφώνονται οι συνθήκες ώστε κανείς να μην μπορεί να σταματήσει όσους βάλλονται άδικα, και σίγουρα γνωρίζουν που πρέπει να στραφούν, και τι πρέπει να ακολουθήσουν.

Οι διαπλεκόμενοι συμμορίτες (...) σε απτή συνέργια με πολιτευόμενους των ιδίων χαρακτηριστικών προσβάλλουν βάναυσα κάθε αρχή του Συντάγματος και του πολιτεύματος, άρα ο κυρίαρχος λαός γνωρίζει τι πρέπει να ακολουθηθεί.

Άρθρο 4 του Συντάγματος 

5) Οι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους.

Τι σημαίνει η συγκεριμένη παράγραφος; Όσοι δύνανται να παρέχουν παρέχουν, και όσοι αδυνατούν δεν παρέχουν κ. πίτουρες νομοθέτες και κυβερνώντες του παρόντος.

Άρθρο 2 του Συντάγματος. 

1) Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελεί την πρωταρχική υποχρέωση της πολιτείας.

Γνωρίζεις το συγκεκριμένο να ισχύει στην νεοελληνική πραγματικότητα;

Άρθρο 10 

1) Καθένας ή πολλοί μαζί έχουν το δικαίωμα, τηρώντας τους νόμους του Κράτους, να αναφέρονται εγγράφως στις αρχές, οι οποίες είναι υποχρεωμένες να ενεργούν σύντομα κατά τις κείμενες διατάξεις και να απαντούν αιτιολογημένα σε εκείνον, που υπέβαλε την αναφορά, σύμφωνα με το νόμο.

Γνωρίζεις το συγκεκριμένο να ισχύει στην νεοελληνική πραγματικότητα;

Άρθρο 14 

Απαγορεύεται η συγκέντρωση του ελέγχου περισσότερων μέσων ενημέρωσης της αυτής ή άλλης μορφής. Απαγορεύεται ειδικότερα η συγκέντρωση περισσότερων του ενός ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης της αυτής μορφής, όπως νόμος ορίζει.

Γνωρίζεις το συγκεκριμένο να ισχύει στην νεοελληνική πραγματικότητα;

Άρθρο 22

1) Η εργασία αποτελεί δικαίωμα και προστατεύεται από το Κράτος, που μεριμνά για τη δημιουργία συνθηκών απασχόλησης όλων των πολιτών και για την ηθική και υλική εξύψωση του εργαζόμενου αγροτικού και αστικού πληθυσμού.

Γνωρίζεις το συγκεκριμένο να ισχύει στην νεοελληνική πραγματικότητα;

Χρειάζεται να συνεχίσω μέχρι τέλους ώστε με απόλυτη σαφήνεια να καθίσταται αυταπόδεικτο ότι ΝΔ&ΠΑΣΟΚ έχουν κατακρεουργήσει το Σύνταγμα της χώρας μας; 

Δεν πήρα άδεια με μέσον, δεν έχτισα αυθαίρετα, δεν λάδωσα καμιά πολεοδομία, εφορία, γιατρούς, δικηγόρους και λοιπές ευγενείς κατηγορίες.

ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ
ΔΕΝ ΕΚΛΕΨΑ ΚΑΝΕΝΑΝ
ΔΕΝ ΕΥΝΟΗΘΗΚΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ

Δεν τα φάγαμε μαζί, ούτε τα τρώμε παρέα.

Δεν μου παρέχεις, δεν σου παρέχω.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 ΕΠΕΝΕΙΛΛΗΜΕΝΑ ΔΙΩΞΕΙΣ&ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ αντί μιας βεβαίωσης, ώστε η πολιτικοοικονομική διαπλοκή και τα λαμόγια διορισμένοι τους να ληστεύουν το κοινωνικό σύνολο και να ρημάξουν τη χώρα.
Στον αντίποδα έχουμε τα τοπικά λαμόγια που ''πολιτεύονται'' η ακόμα καλύτερα συστήνουν παραρτήματα των κομματικών συμμοριών ώστε να εκπροσωπήσουν τον τόπο και τους δημότες!!!


πηγη πηγη phhg \

 πηγηπηγη πηγη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια