ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ο Τ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΡ. ΚΟΡΤΖΙΔΗΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ 423.000 ΕΥΡΩ

Μπορεί σε πειθαρχικό επίπεδο να έπεσε στα "μαλακά" για τα γνωστά "ΕΝΤΕΛΕΣΘΕ", με 10ήμερη αργία ο τ. Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης Χρ. Κορτζίδης,  η συνέχεια όμως της υπόθεσης αυτής κάθε άλλο παρά ανώδυνη φαίνεται πως θα είναι. 



Ο πρώτος καταλογισμός σε βάρος του είναι γεγονός. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο Χρήστος Κορτζίδης καλείται να επιστρέψει στα ταμεία του Δήμου 423.000 ευρώ

Το ποσόν αφορά στα "ΕΝΤΕΛΕΣΘΕ" του τ. Δημάρχου για αμοιβές συμβασιούχων που είχαν καταβληθεί πέραν του χρόνου που όριζε η σύμβασή τους, στον Οργανισμό Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου. 

Ο τ. Δήμαρχος παρά τις αντιρρήσεις και την άρνηση της Οικονομικής Υπηρεσίας να προβεί σ' αυτές τις πληρωμές, προχώρησε στην καταβολή τους, παρ' ότι ο ίδιος ήταν γνώστης του παράνομου αυτής της καταχρηστικής απόφασης.
 
Με εντολή της Επιτρόπου σύμφωνα με ασφαλείς πηγές, καλείται τώρα να επιστρέψει το ποσόν των 423.000 ευρώ στα ταμεία του Δήμου εντός 15νθημέρου. Σε περίπτωση που αυτό δεν γίνει, θα βεβαιωθεί, όπως ο Νόμος ορίζει, στην αρμόδια Εφορία. 

Το ύψος του ποσού που καταβλήθηκε με τον τρόπο του ΕΝΤΕΛΕΣΘΕ ανέρχεται περίπου στο 1.200.000 ευρώ.  

Άρα λοιπόν έπεται συνέχεια. 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια