ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΤΑ «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ» ΤΟΥ ΚΟΛΟΣΣΟΥ

Σήμερα το μεσημέρι (14.00’) η ομάδα της Ρόδου δίνει το πρώτο επίσημο ματς της νέας αγωνιστικής περιόδου αντιμετωπίζοντας την ΑΕΚ εκτός έδρας για το Κύπελλο ανδρών


Αν και ανέτοιμος ακόμη αγωνιστικά, δεδομένου ότι μόλις συμπλήρωσε δέκα μέρες προετοιμασίας, ο Κολοσσός H Hotels ρίχνεται αύριο στη «μάχη» του Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών για τη σεζόν 2014-15. Η αποστολή του δεν είναι διόλου εύκολη καθώς αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη διψασμένη (μετά την επάνοδό της στην Α1) ΑΕΚ.

Η αναμέτρηση στο κλειστό της Γλυφάδας θα ξεκινήσει στις 14.00’ για λόγους συγκοινωνίας καθώς οι «θαλασσί» θα πρέπει να επιστρέψουν αμέσως μετά στη Ρόδο.

Ο Μιχάλης Κουταλιανός θέλει το εισιτήριο της πρόκρισης, κυρίως για να είναι εξασφαλισμένο τουλάχιστον ένα ακόμη παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας μιας και το Σάββατο είναι προγραμματισμένο το επόμενο ματς της Β’ φάσης του θεσμού. Αν, δηλαδή, ο Κολοσσός προκριθεί επί της ΑΕΚ θα υποδεχθεί το νικητή του αγώνα Ρέθυμνο – Πανελευσινιακός.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών:
Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου
Λαύριο (17.00’) Λαύριο – Κόροιβος Αμαλιάδας (8)
Γλυφάδα (14.00’) ΑΕΚ – Κολοσσός H Hotels (9)
«Μ. Μερκούρη» (17.30’) Ρέθυμνο – Πανελευσινιακός (10)

Στρέφη (17.00’) Αετός – Τρίκαλα (11)
Μετς (18.00’) Παγκράτι – Απόλλων Πατρών (12)
Ιλίσια (17.00’) Ηλυσιακός – Άρης (13)
Βέροια (17.00’) Φίλιππος – Εθνικός (14)
*το Ψυχικό προκρίθηκε άνευ αγώνος.

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου
Νικητής 13 – Ψυχικό
Νικητής 12 – Νικητής 14
Νικητής 9 – Νικητής 10
Νικητής 8 – Νικητής 11

Γενική είσοδος 5 Ευρώ
Με ανακοίνωσή της η ΑΕΚ έκανε γνωστό πως τα εισιτήρια του αγώνα Κυπέλλου με τον Κολοσσό θα κοστίζουν μόλις πέντε ευρώ: «Η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη διάθεση των εισιτηρίων για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου.

Πρώτη παράσταση από τη νέα ΚΑΕ ΑΕΚ για τη σεζόν 2014-15 και εσύ πρέπει να είσαι εκεί. Η Ένωση αντιμετωπίζει τον Κολοσσό Ρόδου την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014 στις 14:00 στο ΔΑΚ Γλυφάδας για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας με φόντο φυσικά την πρόκριση για τον πρώτο στόχο της χρονιάς.

Η Ένωση σε χρειάζεται, θέλει τη δυναμική στήριξη του κόσμου της και γι’ αυτό το λόγο ορίστηκε γενική είσοδος στο γήπεδο 5 ευρώ».





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια