ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ»

Μια ακόμη συκοφαντική επίθεση σε βάρος της παράταξής μας και του επικεφαλής της, Χρήστου Κορτζίδη, εξελίσσεται αυτές τις ημέρες.

Ξεκίνησε με δημοσιεύματα σε φιλικά προσκείμενα προς τον κ. Κωνσταντάτο μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συνεχίστηκε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 17ης Σεπτεμβρίου στο οποίο εμφανίστηκε ο κ. Κάλλης για να θέσει το εξής ζήτημα:
Ότι δήθεν με εντολή του πρώην δημάρχου Χρήστου Κορτζίδη για ένα χρονικό διάστημα δεν κατέβαλλε στο δήμο τα ενοίκια  του χώρου που μίσθωνε από αυτόν αλλά τα έδινε στον Αθλητικό Σύλλογο Σουρμένων και δεν είναι σωστό να του ζητάει ο δήμος να τα πληρώσει ξανά.
Ο Χρήστος Κορτζίδης τοποθετούμενος ξεκαθάρισε ότι τέτοιο θέμα δεν υφίσταται και έθεσε εύλογα ερωτήματα που προκύπτουν και οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για μεθοδευμένη υπόθεση.
Πώς είναι δυνατόν να θέτει σήμερα τέτοιο ζήτημα οκ. Κάλλης όταν ο ίδιος προ πολλών μηνών αποδέχθηκε τις οφειλές του προς το δήμο και έκανε αίτηση για τη ρύθμισή τους σε δόσεις;
Πώς είναι δυνατόν να δημιουργείται ολόκληρο θέμα σχετικά με μια υποτιθέμενη οικονομική διαφορά του κ. Κάλλη με το δήμο, της τάξης των 45.000 € (ή τελικά των 27.000 € ;) και να παρακάμπτεται οφειλή 500.000 €  του Αθλητικού Οργανισμού προς αυτόν από προηγούμενες διοικήσεις του μεταξύ των οποίων και του κ. Βασίλη Κρητικού, σημερινού αντιδημάρχου του κ. Κωνσταντάτου;
Είναι τυχαίο ότι ο κ. Κάλλης εκπροσωπήθηκε στο συμβούλιο από τον νομικό που συνήθως εκπροσωπεί τις επιχειρήσεις της παραλίας Αγίου Κοσμά σε δίκες κατά του Χρήστου Κορτζίδη και εργαζομένων στο δήμο;
Η μεθόδευση και η σκοπιμότητα αυτής της υπόθεσης καταδεικνύεται και από το γεγονός ότι πριν ακόμα ο κ. Κάλλης καταθέσει το εξώδικο στο δήμο η «είδηση» είχε διαρρεύσει σε φιλικά προσκείμενες προς τον κ. Κωνσταντάτο ιστοσελίδες οι οποίες έγραψαν ότι «αναμένονται καταιγίδες» στο δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης και ότι ο πρώην δήμαρχος Χρήστος Κορτζίδης είναι μπλεγμένος σε «υπόθεση» με έναν πετρελαιά και γνωστή ποδοσφαιρική ομάδα.  Εννοούμε τα δημοσιεύματα  του Vimaonline  και του SilverCity στις 12 Σεπτεμβρίου.
Η υπόθεση Κάλλη δεν είναι τυχαία.
Η νέα δημοτική αρχή συνεχίζει την τακτική που είχε και ως αντιπολίτευση δημιουργίας  εντυπώσεων σε βάρος του Χρήστου Κορτζίδη και της δημοτικής αρχής της παράταξής μας. Μιας δημοτικής αρχής που αποδεδειγμένα – και τα στοιχεία αυτά θα δοθούνε σύντομα στη δημοσιότητα – παρέδωσε το δήμο σε πάρα πολύ καλύτερη οικονομική κατάσταση από ότι τον παρέλαβε σε σχέση με τις μακροπρόθεσμες οφειλές του (δανεισμό), τις οφειλές του προς προμηθευτές και εργολάβους και τα ασφαλιστικά ταμεία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια