ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΩΡΕΑΝ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

H Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας σε συνεργασία με το Εθνικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας και τον Σύλλογο Φίλων Ογκολογικού Νοσοκομείου Αγ. Ανάργυροι  υλοποιούν  το πρόγραμμαΔωρεάν Ψηφιακής Μαστογραφίας . Το πρόγραμμα ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.


Ο Δωρεάν προληπτικός έλεγχος αφορά άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες του Δήμου μας ηλικίας 40-69 ετών. Το πρόγραμμα ΔΕΝ απευθύνεται σε γυναίκες που πάσχουν ήδη από καρκίνο του Μαστού.
Η ψηφιακή μαστογραφία πραγματοποιείται στον ειδικό μαστογράφο του παραρτήματος του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου ‘Οι Αγ. Ανάργυροι(Τίρυνθος 2 Άνω Πατήσια Κέντρο Πρόληψης του Μαστού)
Ο Δήμος έχει εξασφαλίσει λεωφορείο για την μεταφορά και την επιστροφή των γυναικών από το Κέντρο Πρόληψης του Μαστού.
*Η ηλικία των γυναικών να είναι 40 έως 69 ετών
*θα πρέπει να μην πάσχουν ήδη από καρκίνο μαστού
*να είναι αυστηρά πολίτες του Δήμου μας
*να είναι ανασφάλιστες(δηλ δεν έχουν ασφαλιστικό ταμείο ή έχουν απωλέσει το ασφαλιστικό τους δικαίωμα, για την πιστοποίηση ως ανασφάλιστες χρειάζεται  να προσκομίζουν στο Κέντρο Μαστού υπογεγραμμένη Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599)
* άποροι (με ετήσιο ατομικό εισόδημα έως 6000 ευρώ  ή  οικογενειακό έως 12.000 ευρώ)
Όσες κυρίες ανήκουν στις προαναφερόμενες ομάδες και επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου στα  εξής τηλέφωνα:2109904205-2109961973 (Πληροφορίες κ. Κουρτέσα.)



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια