ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΕΔ «ΑΔΕΙΑΖΕΙ» ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟ. ΜΟΝΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ

Μεγαλοπρεπές «άδειασμα» στον προϊστάμεν​ό του υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη πραγματοποιεί σε συζητήσεις που έχει με αιρετούς και στελέχη των ΟΤΑ, ο ειδικός γραμματέας του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΕΔ) Παρασκευάς Νομικός.


Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, σε επικοινωνία που έχουν μαζί του οι αιρετοί ή εκπρόσωποι τους, τους φακέλους των οποίων ο κ. Μητσοτάκης έστειλε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, τονίζει ότι δεν υπάρχουν εκθέσεις του ΣΕΕΔ για τους συγκεκριμένους δήμους αλλά απλά ενημερωτικά σημειώματα που δεν στοιχειοθετούν δικογραφία.
Να σημειωθεί ότι ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης έκανε λόγο για εκθέσεις του ΣΕΕΔ που αποτελούν απόδειξη ότι οι επιθεωρητές εμποδίστηκαν στο έργο τους από τις δημοτικές Αρχές.

Στη φωτο ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στα γραφεία του ΣΕΕΔ στη Λεωφόρο Συγγρού. Σε πρώτο πλάνο στα αριστερά ο ειδικός γραμματέας του ΣΕΕΔ Παρασκευάς Νομικός.  



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια