ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΟΥ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

Η επέτειος του ΟΧΙ γιορτάστηκε και φέτος σε Ελληνικό και Αργυρούπολη με τη συμμετοχή σχολείων και φορέων του δήμου μας.
Τη «Δημοτική Συνεργασία» εκπροσώπησαν στο Ελληνικό ο Χρήστος Κορτζίδης και στην Αργυρούπολη ο Τάκης Κοροβέσης, μαζί με δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους της παράταξης.


Θετική εντύπωση προκάλεσε η πολύ καλή εμφάνιση των μαθητών, αθλητών και μελών των συλλόγων στις παρελάσεις που πραγματοποιήθηκαν στη Λ. Ιασωνίδου και Μαρ. Γερουλάνου.
Στο τέλος της παρέλασης του Ελληνικού ένα μεγάλο πανό με σύνθημα «Κάτω τα Χέρια από το Ελληνικό» έκανε την εμφάνισή του από τη Συνέλευση Δράσεων για το Ελληνικό. Οι εκπρόσωποι της Δημοτικής Συνεργασίας παρέμειναν στο βάθρο και χειροκρότησαν τους πολίτες που φώναξαν το δικό τους ΟΧΙ στο ξεπούλημα του πρώην αεροδρομίου, ενώ οι εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής έσπευσαν να αποχωρήσουν.
Η δημοτική αρχή που ως αντιπολίτευση πρωτοστατούσε σε διαμαρτυρίες για τους ξεχωριστούς εορτασμούς, τήρησε διαφορετικό πρωτόκολλο εορτασμού στις δύο κοινότητες καθώς στην Αργυρούπολη επανήλθε η αισθητική του παρελθόντος, με το δήμαρχο να στέκεται σε ξεχωριστό βάθρο, ενώ αντίθετα στο Ελληνικό όλοι στάθηκαν … κάτω από τον ίδιο ουρανό. Δεν ήταν όμως αυτή η μόνη διαφορά. Στο Ελληνικό τα σχολεία παρέλασαν πρώτα, ενώ στην Αργυρούπολη τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια προηγήθηκαν των δημόσιων σχολείων, τα οποία παρέλασαν τελευταία.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια