ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ 17 ΕΩΣ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει το φιλόδοξο πλάνο ανακαινίσεων μεγάλων καταστημάτων φέρνοντας μια εντελώς νέα αισθητική στον κλάδο των super market.



Αυτή τη φορά εντυπωσιάζει με το πλήρως ανακαινισμένο ΑΒ στην περιοχή του Ελληνικού, το οποίο εγκαινιάστηκε την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου.
Το ιστορικό κατάστημα που άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του το 1990, μεταμορφώθηκε και προσφέρει, σε έναν χώρο πώλησης άψογης αισθητικής και συνολικής έκτασης 5.500 τ.μ., μία πρωτόγνωρη εμπειρία αγορών.
Συγκεκριμένα, στο ολοκαίνουργιο αρτοζαχαροπλαστείο καθημερινά ζυμώνεται ψωμί και γλυκίσματα, στο ανανεωμένο τμήμα Delicatessen, οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν γαστρονομικούς θησαυρούς, ενώ στο Ιχθυοπωλείο διατίθενται τα πιο φρέσκα και λαχταριστά ψάρια και θαλασσινά.
Ξεχωρίζει επίσης η Κάβα, με μοναδικές ετικέτες κρασιών από την εγχώρια και παγκόσμια οινική παραγωγή. Στο «Περί απόλαυσης…», το νέο τμήμα του καταστήματος, οι καταναλωτές μπορούν να βρουν εξαιρετικούς ποικιλιακούς καφέδες, χειροποίητες σοκολάτες και ολόφρεσκούς ξηρούς καρπούς, ενώ στα τμήματα «Fresh» και «Κρεοπωλείο» έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ολόφρεσκα λαχανικά, ζουμερά φρούτα, καθώς και εκλεκτά κρέατα από μεγάλους αλλά και μικρούς Έλληνες παραγωγούς.
ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: Το κατάστημα του Ελληνικού ανανεώθηκε και εντυπωσιάζει
Επίσης, στο τμήμα Τυριών, η ζηλευτή ποικιλία θα εντυπωσιάσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες και στο τμήμα Αλλαντικών διατίθενται προϊόντα από κάθε γωνιά του κόσμου.
Στο κατάστημα εργάζονται 214 άτομα, έχει 350 θέσεις στο άνετο parking, ενώ λειτουργεί και ολοκληρωμένο κέντρο ανακύκλωσης συσκευασιών.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος καλεί τους καταναλωτές να επισκεφθούν το ΑΒ Ελληνικού και να επωφεληθούν των μοναδικών προσφορών του από την Παρασκευή 17/10/2014 έως και την Πέμπτη 30/10/2014.
Με αφορμή τα εγκαίνια του καταστήματος ΑΒ στο Ελληνικό, ο κ. Λεωνίδας Βρεττάκος, Γενικός Διευθυντής της ΑΒ Βασιλόπουλος δήλωσε: «Το ανανεωμένο κατάστημα στο Ελληνικό είναι ένα πραγματικό «διαμάντι» και αυτό θα το διαπιστώσουν όσοι πελάτες το επισκεφτούν. Είμαστε υπερήφανοι γι΄ αυτή τη νέα γενιά «ΑΒητικών» καταστημάτων! Συνεχίζουμε σταθερά το επενδυτικό μας πλάνο με στόχο να προσφέρουμε στους πελάτες μας καθημερινά το καλύτερο!»



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια