ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΙΕΣ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΥΣΤΕΡΙ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ!

Δεν έχετε χρόνο ούτε κουράγιο για γυμναστήριο, φοβάστε τα χειρουργεία και φυσικά δεν θέλετε να πεινάτε όλη μέρα; Ευτυχώς η τεχνολογία στον χώρο της αισθητικής ιατρικής έχει κάνει αλματώδη βήματα και το χάσιμο βάρους γίνεται πλέον εύκολη υπόθεση με τη μέθοδο της αναίμακτης λιποαναρρόφησης!


1) Τι είναι η αναίμακτη λιποαναρρόφηση;
Είναι μια πρωτοποριακή ιατρική μέθοδος που δίνει οριστική λύση στο πρόβλημα της τοπικής συσσώρευσης του λίπους και της κυτταρίτιδας. Διοχετεύοντας ρεύμα χαμηλής έντασης αλλά ειδικής συχνότητας  επιδρούμε άμεσα  στα λιποκύτταρα  με αποτέλεσμα τη μόνιμη, ανώδυνη, αναίμακτη και
ασφαλή διάλυση του λίπους. Καλείται, δε, αναίμακτη λιποαναρρόφηση, διότι έχουμε τα θεαματικά αποτελέσματα μιας λιποαναρρόφησης, χωρίς χειρουργείο ή περίοδο ανάρρωσης.

2) Ποια είναι η διαδικασία  της θεραπείας;
Τοποθετούνται λεπτές (τριχοειδείς) και εύκαμπτες βελόνες εντός του υποδορίου ιστού στις περιοχές των λιπαποθηκών (μηρούς, γλουτούς, κοιλιά, μπράτσα, διπλοσαγονο). Μέσω των βελονών αυτών διοχετεύεται ηλεκτρικό ρεύμα χαμηλής  έντασης αλλά ειδικής συχνότητας, το οποίο αλλάζει την πολικότητα της κυτταρικής μεμβράνης των λιποκυττάρων, αυξάνει τον καταβολισμό τους με αποτέλεσμα τη διάλυση του λίπους. Η κάθε συνεδρία, διαρκείας 1,5 ώρας, περιλαμβάνει επίσης πρόγραμμα αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας και τόνωσης του δέρματος.

3) Ποια προβλήματα αντιμετωπίζονται; Υποβάλλονται και άνδρες στη θεραπεία;
Απευθύνεται τόσο σε άνδρες,όσο και σε γυναίκες.Οι άνδρες υποβάλλονται στη θεραπεία προκειμένου να αντιμετωπισθεί η συσσώρευση λίπους στην περιοχή της κοιλιάς  και του στομάχου ή στο σαγόνι,όπου είναι οι βασικές λιπαποθήκες των ανδρών. Τα πιο συνήθη προβλήματα που αφορούν τις γυναίκες είναι η αντιμετώπιση του τοπικού πάχους στους μηρούς, στην περιφέρεια, στην κοιλιά, στα μπράτσα ή στις γάμπες και φυσικά το πρόβλημα της κυτταρίτιδας που αντιμετωπίζεται με εξαιρετικά αποτελέσματα.

4) Ποια είναι η συχνότητα των θεραπειών ;
Οι συνεδρίες μπορούν να γίνονται ακόμα και καθημερινά. Καλό είναι, όμως, να υπάρχει μεσοδιάστημα (2 φορές την εβδομάδα) ώστε να υπάρχει στο μεταξύ έλεγχος και παρακολούθηση των αποτελεσμάτων.

5) Ποιος είναι ο αριθμός των συνεδριών που απαιτούνται;
Κατά την πρώτη συνεδρία γίνεται μια πλήρης εξέταση του ατόμου, λαμβάνεται λεπτομερές ιστορικό, αξιολογείται το πρόβλημα και καθορίζεται κατά προσέγγιση ο αριθμός των θεραπειών. Ο τελικός αριθμός των συνεδριών, όμως, αποφασίζεται από τον ίδιο τον ασθενή, βάσει του αποτελέσματος που βλέπει σταδιακά από την αρχή και βάσει του τελικού, επιθυμητού αποτελέσματος. Κατά μέσο όρο, απαιτούνται περίπου 10 συνεδρίες για την αντιμετώπιση ενος προβλήματος τοπικού πάχους.

6) Πότε είναι εμφανή τα αποτελέσματα;
Τα αποτελέσματα είναι άμεσα.Μετά από κάθε συνεδρία έχουμε ήδη μετρητά αποτελέσματα, η δε δράση της κάθε θεραπείας ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες.

7) Ποια είναι η διάρκεια του  αποτελέσματος;
Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα διότι επιτυγχάνεται διάλυση των λιποκυττάρων και μείωση του όγκου των λιπαποθηκών. Σε περίπτωση που στο μέλλον σημειωθεί αύξηση του σωματικού βάρους, η κατανομή του λίπους είναι ομοιόμορφη, χωρίς εκλεκτική εναπόθεση στα σημεία του σώματος που έχουν ήδη υποβληθεί στη θεραπεία.

8) Υπάρχουν κίνδυνοι κι επιπλοκές κατά την εφαρμογή της μεθόδου;
 Η θεραπεία είναι απολύτως ασφαλής εφ’όσον γίνεται από έμπειρους και ειδικά εκπαιδευμένους γιατρούς. Είναι αναίμακτη,χωρίς επιπλοκές και κινδύνους. Είναι ανώδυνη. Κατά την εφαρμογή των βελονών δεν υπάρχει πόνος διότι δεν υπάρχουν νεύρα στο λίπος του υποδορίου ιστού.

9) Μετά το πέρας της θεραπείας υπάρχουν προβλήματα;
Μετά το πέρας κάθε συνεδρίας το άτομο μπορεί να επιστρέψει αμέσως στις δραστηριότητές του. Δεν απαιτείται κάποια φαρμακευτική αγωγή ή περίδεση στα σημεία που έχει εφαρμοστεί η αναίμακτη λιποαναρρόφηση. Δεν υπάρχουν σημάδια ή ουλές. Μετά την ολοκλήρωση των θεραπειών,το αποτέλεσμα είναι θεαματικό. Επιτυγχάνεται εξάλειψη του τοπικού πάχους ομοιόμορφα,χωρίς ουλές, χωρίς χαλάρωση, με ένα δέρμα υγιές και σφριγηλό.  

Έλενα Σκούρα
Δ.Σύμβουλος SkourasMed

SKOURASMED
Τσακάλωφ 8, Κολωνάκι,  210 3613858
Λ. Κηφισίας 32, Μαρούσι (Πύργος Atrina), 210 6845036
Α. Παπανδρέου 11, Γλυφάδα, 210 8982233


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια