ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

Για την ενίσχυση των τραπεζών αίματος του Δήμου μας τόσο της τράπεζας Αργυρούπολης όσο και του Ελληνικού θα διοργανωθούν το επόμενο χρονικό διάστημα οι τρίτες  ετήσιες εθελοντικές αιμοδοσίες.
 

Την ΚΥΡΙΑΚΗ 26  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  2014   θα γίνει η τελευταία για το 2014 αιμοδοσία για την τράπεζα αίματος του Ελληνικού. στο Α Κ.Α.Π.Η. Ελληνικού (Χρ.Τραπεζούντος 8) από10:00 ως 13:00 σε συνεργασία με την κινητή μονάδα του Γ. Ν Ασκληπιείου Βούλας.
 
Την ΚΥΡΙΑΚΗ 9   ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ    2014 θα γίνει η τρίτη αιμοδοσία για την Αργυρούπολη στο Μίκης Θεοδωράκης (Κύπρου 68 ) πλατεία Δημαρχείου από 9:00 ως 13:00 σε συνεργασία με το Γ.Ν Ιπποκράτειο Αθηνών.

Παρακαλούμε όλους τους εργαζόμενους του Δήμου μας  όπως στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται εκ μέρους του Δήμου για την δημιουργία μιας τράπεζας ικανής να εξυπηρετεί και να καλύπτει τις ανάγκες εργαζομένων, αιμοδοτών και μη, καθώς και  πολιτών σε δύσκολες για την υγεία τους στιγμές.
 
 Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έστω και μια φιάλη μπορεί να είναι υπερπολύτιμη και σωτήρια για τη ζωή ενός ανθρώπου.
Καθώς τα αιτήματα για διάθεση μονάδων έχουν αυξητική τάση θα ήταν σημαντική η στήριξη της εθελοντικής αιμοδοσίας από όλους τους κατοίκους μας  γιατί   οι ανάγκες   σε αίμα αφορούν εμάς τους ίδιους ή τους οικείους μας. Καθώς το απόθεμα των δύο τραπεζών δεν κρίνεται πάντα αρκετό να καλύπτει όλα τα αιτήματα, οι τράπεζες αίματος του Δήμου θα χρειαστούν και την δική σου στήριξη.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια