ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ: ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ(video)

Στο πρόγραμμα της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος σειρά είχε το πρωί της Κυριακής 19/10, η Διγενή Άκριτα από την Λεωφ. Κύπρου έως την οδό Δημόκριτου (κοντά στο βουνό). Έγινε κλάδεμα, καλλωπισμός και καθαριότητα της νησίδας και των δένδρων των πεζοδρομίων. Πλέον οι οδηγοί έχουν καλύτερη ορατότητα αλλά και η εικόνα του δρόμου άλλαξε προς το καλύτερο.



Η Υπηρεσία Πράσινου και Καθαριότητας του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης ευχαριστεί τους κατοίκους για την κατανόηση που επέδειξαν σε τυχόν όχληση των μηχανημάτων, αλλά ήταν μια διαδικασία που έπρεπε να γίνει σε ημέρα και ώρα μικρής κυκλοφορίας οχημάτων ώστε να επιτευχθεί το σωστό αποτέλεσμα και με ασφάλεια. 

Παράλληλη δράση καθαριότητας έγινε και στην είσοδο του δυτικού αεροδρόμιου στην Λεωφ. Ποσειδώνος σε συνεργασία με το Σύλλογο Συνταξιούχων της Πολιτικής Αεροπορίας.
Επιπροσθέτως όλη την εβδομάδα η Υπηρεσία Πρασίνου και Καθαριότητας σε συνεργασία με το Τεχνικό Συνεργείο της πόλης μας, καθάρισαν και αναμόρφωσαν τους περιβάλλοντες χώρους της Αγίας Παρασκευής του Ελληνικού, τον κήπο καθώς και το χώρο στάθμευσης των οχημάτων, ώστε την Κυριακή 19/10/2014 να είναι όλα έτοιμα για την τελετή μνήμης και ιστορίας για τους πεσόντες του 1941-1944 από το Ενοριακό Ι.Ν.Αγ.Παρασκευής Ελληνικού και την Ένωση Πόντιων Σουρμένων.
Στο βίντεο και τις φωτογραφίες που ακολουθούν, μπορείτε να δείτε το ΠΡΙΝ και το ΜΕΤΑ.














Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια