ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΓΛΥΦΑΔΑ 17-1

Παίζοντας εξαιρετικό πόλο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού κέρδισε  τη Γλυφάδα με 17-1 στην πρόβα πριν το Σούπερ Καπ Ευρώπης απέναντι στην Σαμπαντέλ.  ντεμπούτο από την Ασημάκη.

 Ο Ολυμπιακός στην πρόβα τζενεράλε του πριν τον τελικό του Σούπερ Καπ με την Σαμπαντέλ την ερχόμενη Παρασκευή. Οι ερυθρόλευκες ήταν εξαιρετικές και επιβλήθηκαν με 17-1 επί της Γλυφάδας στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Α1.


Εξαιρετικό ήταν το ντεμπούτο της Ασημάκη με τα ερυθρόλευκα με την φουνταριστή του Ολυμπιακού να σταματά στα έξι γκολ. Ντεμπούτο με γκολ και για την Μπιανκόνι.
Το ματς:
Από την αρχή του αγώνα ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του και η Ασημάκη ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Οι ερυθρόλευκες έκλεισαν το πρώτο οκτάλεπτο όντας μπροστά με 4-0 με την Ασημάκη να πετυχαίνει τρία τέρματα, τα πρώτα με τη νέα της ομάδα.
Το δεύτερο οκτάλεπτο ξεκίνησε και αυτό με τέρμα της Ασημάκη η οποία πέτυχε ακόμα ένα μέχρι το τέλος της περιόδου. Νιαρχάκου και Λογοθέτη πέτυχαν τα άλλα ανεβάζοντας το σκορ στο 8-0. Η Γλυφάδα προσπαθούσε αλλά δεν μπορούσε να αντιδράσει με τον Ολυμπιακό να συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό.
Η Ασημάκη πέτυχε το τελευταίο της τέρμα (έκτο συνολικά) στην αφετηρία του τρίτου οκταλέπτου για να πάρουν οι υπόλοιπες τη σκυτάλη στο σκοράρισμα. Οι παίκτριες του Χάρη Παυλίδη είχαν μεγάλο πλουραλισμό στο σκοράρισμα και ανέβαζαν συνεχώς τη διαφορά φτάνοντας στο 13-0 στο τέλος της τρίτης περιόδου με την Μπιανκόνι να ανοίγει και εκείνη λογαριασμό.
Η Πανουσάκη ήταν εκείνη που κατάφερε να σκοράρει από τη Γλυφάδα το πρώτο και μοναδικό τέρμα της. Με το χρόνο συμμετοχής να μοιράζεται σε όλες τις παίκτριες ο Ολυμπιακός συνέχισε στον ίδιο ρυθμό δίνοντας συνεχώς ακόμα μεγαλύτερη έκταση στο σκορ.
Τα οκτάλεπτα: 4-0, 4-0, 5-0, 4-1
Ολυμπιακός: Ασημάκη 6, Αβραμίδου 2, Λογοθέτη 2, Νιαρχάκου 1, Τετζαλίδου 1, Μπιανκόνι 1, Ελ. Πλευρίτου 1, Β. Πλευρίτου 1, Σώρα 1, Καλογεράκου 1
Γλυφάδα: Πανουσάκη 1
Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια