ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΖΕΙ
ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ


Η δημοτική μας κίνηση «ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ – ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» καλεί τους συμπολίτες μας να πάρουν μέρος μαζικά στην ειρηνική διαδήλωση στο κέντρο της Αθήνας τη Δευτέρα 17 Νοέμβρη και στις εκδηλώσεις τιμής για την εξέγερση του Πολυτεχνείου το 1973 που πραγματοποιούνται στην πόλη μας.
Την ίδια στιγμή που η μνημονιακή συγκυβέρνηση προσπαθεί να καταργήσει κάθε έννοια συλλογικού δικαιώματος, που καταδικάζει τη νεολαία και τους εργαζομένους στη φτώχεια και την εξαθλίωση, εμείς μαζικά τιμάμε τους αγωνιστές του Πολυτεχνείου και συνεχίζουμε τον αγώνα για κοινωνική δικαιοσύνη, ανεξαρτησία, ισότητα και κοινωνική απελευθέρωση. Για υπεράσπιση της δημοκρατίας και των ελευθεριών, απέναντι στον κυβερνητικό αυταρχισμό και στο μονόδρομο των μνημονίων και της λιτότητας. 
Δεν θα επιτρέψουμε να περάσει η προσπάθεια όσων επιδιώκουν να σπιλώσουν τη μνήμη των αγωνιστών του Πολυτεχνείου. Όσων θέλουν να ξεχάσουμε το αγωνιστικό και ενωτικό μήνυμα της εξέγερσης. Σε  αυτούς που προσπαθούν να ξαναγράψουν την ιστορία, απαντούμε με την ενότητα, την αλληλεγγύη, τη συλλογική δράση και τον αγώνα μας ως την ΑΝΑΤΡΟΠΗ
41 χρόνια μετά!!!
Το μήνυμα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου είναι πιο επίκαιρο από ποτέ!!!

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια